Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl olurda yorum yazmamışım hayret bende kendime şaşırdım.nurum geç oldu ama olsun çalışmaların gayet hoş ve güzel bu defa nüüü yok buda ayrı bi güzel tebi
nasıl olurda yorum yazmamışım hayret bende kendime şaşırdım.nurum geç oldu ama olsun çalışmaların gayet hoş ve güzel bu defa nüüü yok buda ayrı bi güzel tebi
Hepsi de birbirinden güzel çizimler olmuş.Ama benim en çok hoşuma giden 3 numaralı çalışma oldu.Özellikle de yaşlı amca figürü.Bi an yıllar sonrasına gittim Gün gelecek ben de böyle olacam diye düşündüm(ömür vefa ederse tabi ) Eline ve emeğine sağlık ablacım.Tebrikler.
Hepsi de birbirinden güzel çizimler olmuş.Ama benim en çok hoşuma giden 3 numaralı çalışma oldu.Özellikle de yaşlı amca figürü.Bi an yıllar sonrasına gittim Gün gelecek ben de böyle olacam diye düşündüm(ömür vefa ederse tabi ) Eline ve emeğine sağlık ablacım.Tebrikler.
Kendi kendini çizen amca tıpkı insanın kendini inşaa etmesi gibi.. her geçen gün bir çizik daha atıyoruz hayatımıza.. kalbimiz zebra çizgisi ile dolu ) muhtemelen siz hiçbir zaman yaşlanmayanlardan ama yaş alanlardan olacaksınız Nihat abim