Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakter çalışmam

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Biraz amatör işi olacak ama daha bitirmedim devam edeceğim fakat görüşlerinizi almak için eklemek istedim..

tabletkarakter.jpg

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
O kadar kötümü olmuş yani anlayamadım..

pankoti

🌱Yeni Üye🌱
yok dostum iii amator icin hic fena deil bravo dvm

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlıkarkadaşım,

Bir resim öğretmeni olarak çizgin beğnedim.Gölgelendirmelerde fena değil.Sana küçük bir tavsiye portre zordur ama unutma ki portre de çizgilerin önemi kadar çizdiğin yüzün gerisini de görmen lazım.Yani öncelikli olarak kendine bir desen kitabı al ve kemiğin yapısından başla incelemeye örnek verecek olursak, elmacık kemikleri nerdedir yapısı nasıldır gibi.Sen temelini oku bak çizgilerin bir anda değişecek ve yerine oturacak taşlar.Ama en önemli şey eskiz yapmayı bırakma.Her fırsatı değerlendir.Elinde gazetemi okuyorsuun yoldasın bir kişinin de oturusu hoşuna gittisanki sana özel poz veriyor diye düşün ve 25-30 sn küçük eskizler çiz ki elin durmasın.Bazı terimler sana yabancı gelebilir ama okuldan kalam yadırgama sakın:)
Yeni çizimlerin bekliyoruz.
Başarılar.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Aslında bitirmeden yorumlamak bana göre doğru değil ,çalışmanın taslak aşamasında gördüğümüzle sonunda ortaya çıkan çalışma çok farklı bir boyut kazanabiliyor.Çalışırken bazı yerlerdeki hatalar farkediliyor derinlik kazandırılıyor .
Saçlardaki parlaklık etkisi duruşu güzel ama biraz ayrıntı istiyor aynı şekilde yüzdeki kaş sakal ve gözlerdede ince gölge ışık olayı ile güzel bir derinlik kazandırılabilir.

Kolay gelsin..

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim üzerinde çalışmaya devam ediyorum bakalım nasıl bir sonuç çıkacak ortaya..