Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakter İllustrasyonu

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Boş zamanı değerlendirmek için yapmış olduğum bir çalışma,tamamiyle kendi hayalimden. Eksikleri olabilir fazla detaya girmedim..

Beğeni ve yorumlarınıza sunulur.

karaktero.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mesh üzerine biraz daha düşebilirsen daha gerçekçi bir ten ve renk uyumunu yakalayabilirsin..Tek kare yerine kendine bir topluluk oluştur, bu ilk eleman olsun..Kolay gelsin.

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet tabi,fazla ugrasmadım mesh ile felan dedim ya zaman geçirmek için yaptım.:)

Teşekkürler yorumun için.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
evet tabi,fazla ugrasmadım mesh ile felan dedim ya zaman geçirmek için yaptım.:)

Teşekkürler yorumun için.

:) Mesh e kesinlikle bulaşmalısın haberin olsun.. Zaman geçirmeyi nakite çevirmek anlamında yardımcı olur. İlk önce mesh illustrasyon, sonra modelleme, sonra karakter modelleme, bir bakmışsın bambaşka bir dünyadasın..:) Kolay gelsin. vaktini değerlendirmeyi unutma.

pfdundar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mesh nedir cahilliğimi bağışlayın :)

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesh nedir cahilliğimi bağışlayın :)

Örnek olarak resimde gördüğün açık ten rengi varya,işte bütün surat öyle normalde. Ama mesh tool sayesinde o rengi bölerek istediğin noktaya istediğin şekilde gölgeyi kolaylıkla verebiliyosun.Umarım anlatabilmişimdir. :)

pfdundar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Örnek olarak resimde gördüğün açık ten rengi varya,işte bütün surat öyle normalde. Ama mesh tool sayesinde o rengi bölerek istediğin noktaya istediğin şekilde gölgeyi kolaylıkla verebiliyosun.Umarım anlatabilmişimdir. :)

Anladım Ai'de varmış gördüm şimdi ben corel kullanıyorum daha çok da, corel draw'da öyle bir özellik var mı biliyor musunuz?

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Corel Draw kullanmıyorum ben fazla bilmiyorum ama sanırsam yoktur çünkü Ai nin en önemli ayırt edici özelliklerinden bitanesi mesh tool.Ama dediğim gibi emin değilim yalan söylemiş olmayayım.