Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakter Tasarim Peri Kızı...

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaslar, Bu çalişmamda peri kızı yapmaya çaliştim, peri genel olarak şirin kanatlı ucan varlıklar olarak gözümüzde canlanır. buda benim peri kızım :)

İlk olarak vicudu çizerek basladım havada duran bir vicut ve kanatlarını kelebek kanatları olması içi uğraştım çizimi kolaydı fakat kanatlara desen vermekte biraz zorlandım açıkcası. :)

ps3 Wacom tablet sadece brush ve Burn Tool kulandım..

perikizi.jpg

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim görsel olarak çok hoşuma gitti emeğinize sağlık...

zero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
wuhhuuu çok hoş görünüşüyle..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sol bacak diğerine göre biraz uzun.Yok eğer sol bacak önde olduğu için öyle görünüyor diyorsanız gerekli açıyı verememişsiniz sağ bacağa.Bir diğer gözüme çarpan yer karekterin sol kalçası.Diğeriyle uyumsuz bir görüntü sergiliyor.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Peri kızı diye açtım ama karşımda fettan bir kadın buldum, irkildim:)) peri kızı deyince pembe gelinlikvari elbiseler içinde, sevimli bir yüze sahip, çıtı pıtı bir şey bekliyor insan.
Bazı eksikliklere rağmen güzel çalışma.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
hoş bi çalışma, ancak bu senin peri kızından çok "scubus" olmuş .)

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Peri kızı diye açtım ama karşımda fettan bir kadın buldum, irkildim:)) peri kızı deyince pembe gelinlikvari elbiseler içinde, sevimli bir yüze sahip, çıtı pıtı bir şey bekliyor insan.
Bazı eksikliklere rağmen güzel çalışma.

Aslında bunu açıklamayı düşünüyodum :) buda benim hayalimdeki peri kızı :)

bekir123e

🌱Yeni Üye🌱
Değerlendirme.

Merhaba iyi akşamlar zirzoop hanım.peri kızı çalışmanız gerçekten kaliteli olmuş .kanatları biraz daharenklendirseydiniz daha gerçekçi olacaktı çalışmanız.tebrikler.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba iyi akşamlar zirzoop hanım.peri kızı çalışmanız gerçekten kaliteli olmuş .kanatları biraz daharenklendirseydiniz daha gerçekçi olacaktı çalışmanız.tebrikler.

Teşekkürler değerli yorumunuz için :)
kanatlar çok sert olmus evt daha yumusak havalı olabilirdi kanat deseninde biraz zorlandım açıkcası ve o havayı katıcak hevesim kalmadı sonlara doğru malsef :D burda çalişmanın ilk hali var aslında daha renkli ama zemine uydurmak için biraz mavi ekledim yukarıda...