Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karanlık göl

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
thedarklakebykarantinan.jpg

Benzer konular

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel bi çalışma özellikle renklerine bayıldım.figürün duruşuna göre suda kalan ve dışarda olan yerlerde bi sorun mu var?bide ellerdeki özellikle el ve el bileklerindeki anatomik hatalarına dikket et bence.bacağı okadar güzel çözümlemişsinki o bacağın üzerine o kollar ve eller yakışmamış :D tebrikler.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
çok güzel bi çalışma özellikle renklerine bayıldım.figürün duruşuna göre suda kalan ve dışarda olan yerlerde bi sorun mu var?bide ellerdeki özellikle el ve el bileklerindeki anatomik hatalarına dikket et bence.bacağı okadar güzel çözümlemişsinki o bacağın üzerine o kollar ve eller yakışmamış :D tebrikler.
beğenmenize çok sevindim..anatomi sorunu malesef aşamadığım konu:)bugün bütün gün el,kol inceledim:)
ellerine sağlık...

teşekkürler:)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler arkadaşım ellerine sağlık

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle eline sağlık hoş bir çalışma yüzdeki endişe çok başarılı, bi kusurda ben söliim saçlar nie öyle sanki görünmiyen bir el yukarı kaldırmış gibi :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Hımm esrarengiz olmuş :) renkler güzel ama sanki yandan bir basıklık var gibi, çalışmanın genelinde öyle bir izlenim verdi , el ve parmakların duruşunda da bir tuhaflık var onun dışında gözlerdeki ışıltı ve genel olarak bütünü güzel olmuş emeğine sağlık karantina :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Hımm esrarengiz olmuş :) renkler güzel ama sanki yandan bir basıklık var gibi, çalışmanın genelinde öyle bir izlenim verdi , el ve parmakların duruşunda da bir tuhaflık var onun dışında gözlerdeki ışıltı ve genel olarak bütünü güzel olmuş emeğine sağlık karantina :)

basıklık yok bu sefer cnm ya:)el ve parmaklarda tuhaflık dediğin gibi var tırnaklarıda bilerek uzun yaptım suya girince başkalaşım geçirmiş gibi:)genelini beğenmene sevindim:)