Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karantina tipografi denemeler

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Öncelikle deli cesareti sanırım benim ki..tipografi çalışmaları konusunda çok çok iyi olan arkadaşlar gibi olabiliriz inşallah.Bu konuda ki ilk denemelerimi az önce tamamladım.Morgan Freeman konusunda yardımınızı rica ederim:(
tpografdeneme.jpg

deneme1t.jpg

mrgn2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk iki çalışma gerçekten güzel
üçüncü çalışma da
yazılar ufak kalıyor
onun için yorum yok

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Bence konuları tipo üstüne kurgulamayın. Tamam çalışmanız tipografik olsun ama kendinize farklı bir konu seçin ve onu tipografik olarak çalışın. Ben böyle bir çalışmayı tipo adına yapsam zaman kaybı yaşadığımı düşünürüm. Yanlış anlamayın size bunlar zaman kaybı demiyorum. Ben konu olarak tipo üstüne çalışsaydım zaman kaybı yaşadığımı düşünürdüm sadece. Ama tipografik olarak başka konuları lanse ederseniz çok daha etkili olacağınızdan eminim. Sonuçta en iyi tasarım konuyla konsepti birbirine kenetlemektir. kolay gelsin

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Bence konuları tipo üstüne kurgulamayın. Tamam çalışmanız tipografik olsun ama kendinize farklı bir konu seçin ve onu tipografik olarak çalışın. Ben böyle bir çalışmayı tipo adına yapsam zaman kaybı yaşadığımı düşünürüm. Yanlış anlamayın size bunlar zaman kaybı demiyorum. Ben konu olarak tipo üstüne çalışsaydım zaman kaybı yaşadığımı düşünürdüm sadece. Ama tipografik olarak başka konuları lanse ederseniz çok daha etkili olacağınızdan eminim. Sonuçta en iyi tasarım konuyla konsepti birbirine kenetlemektir. kolay gelsin

değerli yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.Konu hakkında ilk çalışmam olduğu ve kısıtlı bir sürede yaptığım için farklı konulara yönelememiştim.İnşallah cesaret edip bu konu üzerinde çalışırsam farklı ve başarılı örnekler sunabilirim.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
değerli yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.Konu hakkında ilk çalışmam olduğu ve kısıtlı bir sürede yaptığım için farklı konulara yönelememiştim.İnşallah cesaret edip bu konu üzerinde çalışırsam farklı ve başarılı örnekler sunabilirim.

Çizim kabiliyeti olan insanlar kendini geliştirdiğinde bu alanda çok iyi işler çıkarabilirler. Lakin Tipografi sanatın zirvesi olarak görülür. Bir çok ünlü sanatçıya göre hat sanatı, sanatın geldiği son noktadır. Ordan ilerisi yoktur. Ben bu söylemlerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim; eğer bu alanda geliştirirseniz kendinizi çiziminiz dahada mükembele ulaşacaktır. Size daha iyisine ulaşacaksınız diyemiyorum çünkü bunu diyecek kabiliyeti henüz kendimde göremiyorum. Umarım daha iyi işler çıkarabiliriz.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
typography üzrine daha deytaylı araştırmalar yaparsan eminim güzel işler cıkarırsın ama bunlar dikkatsizce çalışılmış, uyum ve denge problemi goruyorum ama tekrar soyluyorum araştırma sana fayda getirecek başarılar diliyorum

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
elina sağlık emeğine sağlık