Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karate ile ilgili Reklam Afişi Çalışmam=Nasıl olmuş=

zeynep_ylmz

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.Spor salonu için yaptığım afiş çalışması.
Bu arada Şunu belirtmek istiyorum. KARATE 'nin anlamı boş el demek . bende bu kompozisyonda buna göre bi afiş yaptım.
YORUMLARINIZI bekliyorum. Bu afişde eksik yönlerim varmı yada göze hitap eden etmeyen artılarım eksiklerim nelerdir. değerlendirirmisiniz teşekkürler.

Tam ekran görüntüsü: https://img143.imageshack.us/img143/1518/karateaf304350304.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
öncelikle emeğinize sağlık
çok farklı olmuş... Bu yerin müşterileri genelde erkek olacaktır
ama bilmelisinizki erkeklerin pembeye karşı çözülemeyen bir anti sempati durumu söz konusudur...
yukarıdaki siyah alan olmasa Bir bayan kuaförü açılış afişi gibi gözükürdü
metinlerin konumu rahatsız edici gözüküyor birde
belkide bana öyle geliyordur :S

iyi çalışmalar

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bence gayet güzel olmuş ama sanki bir karate filmi afişi gibi durmuş biraz daha bahsetseniz frimadan orta bölüm o resme bence çok gelir

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
ek Kelime ile Berbat Olmus Yazılar Çok Kötü ^3 D Yi İyi Verememişsin bence yenıden dene kolay gelsın

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
"popstar karete kid" gibi olmuş...

buram buram testesteron buram buram maskülenlik kokmalıydı...

kolay gelsin.

zeynep_ylmz

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkür eederim. bu afişi profesyonel amaçlı yapmadım. karateye gelen kişi sayısını arttırmak amaçlı. ama orta kısımdaki kareteye bir çözüm bulamadım.bende yabancı bi adam resmi koydum :D sizin elinizde malzeme varsa ortaya gerekli olan paylaşırsanız sevinirim. tekrar yorumlarınızı bekliyorum

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazıların hic biri okunmuyor bir afiş calısmasında verilen mesaj metin cok önemli yazılara dikkat edebilirsen tamamdır emegine saglık kolay gelsin

ruzgar1181

🏅Acemi Tasarımcı🏅
boş el mantığıyla çalışıldığı için boş bi çalışma olmuş. afişin her tarafında farklı farklı firmalara yapılmış gibi bi hava var. Ne bileyim kozmetik, kuaför ve dershane gibi şeyler çağırıştırıyo. KaraTe düzmantığıyla "kara" renk daha agır olmalıydı. Kırmızı-siyah-beyaz renkler ve bi kaç anlamlı uzak doğu harfi kullanabılırdın ilgi çekmek için. bazen klişe iyidir. Adamın altındakı zemınden ayrılması gerekirdi. İyi değil kısaca.