Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karayolu trafik güvenliği afiş tasarımı yarışması

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben bu yarışmaya katılmadım ama fikrimi söyleyeyim.Afişler güzel seçilmiş.3 tane afişin birbirine üstünlüğü yok. Ama 3. afişin sadeliği ve sloganla, kullanılan görsel arasındaki uyumu.bana göre 1.liğe daha yakın gibi.kazanan arkadaşlara tebrikler.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
10 afişle katıldım; 3'üncü oldum..

Ben bu yarışmaya katılmadım ama fikrimi söyleyeyim.Afişler güzel seçilmiş.3 tane afişin birbirine üstünlüğü yok. Ama 3. afişin sadeliği ve sloganla, kullanılan görsel arasındaki uyumu.bana göre 1.liğe daha yakın gibi.kazanan arkadaşlara tebrikler.

yarışmada 3'üncü olan afiş bana ait.. bu yorum beni ziyadesiyle mutlu etti; teşekkür ederim.. yarışmaya toplam 10 afişle katılmıştım ve ne yalan söyleyeyim, benim de favorim bu afişti.. tekrar teşekkürler..

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle tebrik ediyorum.ama büyük bir olasılıkla kurumun belirlemiş oldukları kriter uykusuz araç kullanımı ve aşırı hızdan dolayı trafik kazalarının fazla olması 1. ve 2. liği belirlemede kriter olabilir.:smile:

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
muhtemelen öyledir.. yine de o afişlerin de oldukça sağlam çalışmalar olduğu bariz bir gerçek.. o arkadaşları da tebrik ediyorum..

eskicumali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende katıldım aslında özenerek yapmıştım dereceye girememek beni üzdü ama kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. elinize sağlık. ne yapalım bir daha ki sefere... keşke diğer tüm katılımları da sergileser.

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yarışmada 3'üncü olan afiş bana ait.. bu yorum beni ziyadesiyle mutlu etti; teşekkür ederim.. yarışmaya toplam 10 afişle katılmıştım ve ne yalan söyleyeyim, benim de favorim bu afişti.. tekrar teşekkürler..

iyi bastırmışsın bütün afişleri biraz külfetli olsa gerek sana :( yada bunu üzerine bir dükkanın var

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi bastırmışsın bütün afişleri biraz külfetli olsa gerek sana :( yada bunu üzerine bir dükkanın var

e biraz külfet olacak tabii.. 10 adet afişin baskı maliyeti olarak 80 lirea ödedim! şimdi bir kez daha anlıyorum ki, epeyce kârlı bir alışveriş yapmışım..:smile: