Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kardeşler elektrik şimşeği şeklinde olsa nasıl olur diye bir düşünce geldi hemen aklıma... fikir güzel.yalnız yazı karakteri üzerinde oynamayabilirsin. başarılar
ben klişelerden hiç hoşlanmam sürekli olarak elektrik şirketlerinde şimşek resmi kullanılır artık daha özgün bişeyler yapmak lazım arkadaşta bu konuda adım atmış biraz daha üzerinde çalışırsan güzel olacak
arkadas olmamaıs diosun ama olmamıs derken neresi neden olmamıs.yorum yap. arkadaş olmuş mu olmamış mı diye sormamış. eleştirilerinizi bekliyorum demiş... LÜTFEN.....
Biraz ticari düşündüm işin aslı sadece faturada ve kart vizitte yer alacak bir logo az sonra müşteriye götürcem Cengiz hocam senin tiyatro logonu gördüm... Senin yorumun önemli.. Designgrafiker 'in dediği gibi biraz eleştirsen daha memnun olurdum ama
Yazı karakterini italik kullanıp Elektrik yazısını biraz küçültüp firma isminin sol tarafına yanaştırırsan daha iyi olur bence. Ayrıca logodaki karakterleri biraz daha inceltip dengelemekte fayda var.