Karikatür çalışmalarım
gozlrim5yasinda 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Mar 2009 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.facebook.com 9 Ağu 2011 #1
seventh 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 845 Tepkime puanı 16 9 Ağu 2011 #2 link vermek yerine karikatürlerinizi paylaşırsanız daha sağlıklı iletişim kurulabilinecektir
sero swordson ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Tem 2011 Mesajlar 139 Tepkime puanı 2 14 Ağu 2011 #3 seventh' Alıntı: link vermek yerine karikatürlerinizi paylaşırsanız daha sağlıklı iletişim kurulabilinecektir Genişletmek için tıkla ... bence de. yine de teşekkürler.
seventh' Alıntı: link vermek yerine karikatürlerinizi paylaşırsanız daha sağlıklı iletişim kurulabilinecektir Genişletmek için tıkla ... bence de. yine de teşekkürler.
gozlrim5yasinda 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Mar 2009 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.facebook.com 1 Eyl 2011 #4 yükleme işinde sıkıntı çekiyorum
MertCivek 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ağu 2011 Mesajlar 43 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.wasdoyuncu.com 2 Eyl 2011 #5 Resmi herhangi bir sağlayıcıya Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti yükledikten sonra aldığın linki noktalı kısmın yerine yazarsan konuda resimlerin görünür. Şu an Facebook yüzünden resimlerini göremiyorum mesela.
Resmi herhangi bir sağlayıcıya Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti yükledikten sonra aldığın linki noktalı kısmın yerine yazarsan konuda resimlerin görünür. Şu an Facebook yüzünden resimlerini göremiyorum mesela.
seventh 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 845 Tepkime puanı 16 2 Eyl 2011 #6 gozlrim5yasinda' Alıntı: yükleme işinde sıkıntı çekiyorum Genişletmek için tıkla ... bu link size yardımcı olur https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html
gozlrim5yasinda' Alıntı: yükleme işinde sıkıntı çekiyorum Genişletmek için tıkla ... bu link size yardımcı olur https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html
gozlrim5yasinda 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Mar 2009 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.facebook.com 13 Eyl 2011 #7 evet teşekkürler aşağıda birkaç çalışmamı yükledim yorumlarınızı bekliyorum.. .. evet teşek evet teşekkürler aşağıda birkaç çalışmamı yükledim yorumlarınızı bekliyorum.. ..
evet teşekkürler aşağıda birkaç çalışmamı yükledim yorumlarınızı bekliyorum.. .. evet teşek evet teşekkürler aşağıda birkaç çalışmamı yükledim yorumlarınızı bekliyorum.. ..