Karikatürler - Erdil Yaşaroğlu
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 May 2012 #1
niLqün.672 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 1,191 Tepkime puanı 41 5 May 2012 #2 Yaşaroğlu'nun ince mizahını hep sevmişimdir. Gülümseten bir paylaşımdı, teşekkürler.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 May 2012 #3 _Anathema_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ahahaha Hepsi süperdi :wink: Ayaklar gergin
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 May 2012 #4 niLqün.672' Alıntı: Yaşaroğlu'nun ince mizahını hep sevmişimdir. Gülümseten bir paylaşımdı, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Gülümsettiyse ne güzel Value' Alıntı: Ahahaha Hepsi süperdi :wink: Ayaklar gergin Genişletmek için tıkla ... Aynen canım Normalde bu tarz şeyler paylaşmam bi değişiklik olsun dedim :kiss1::kiss1::kiss1:
niLqün.672' Alıntı: Yaşaroğlu'nun ince mizahını hep sevmişimdir. Gülümseten bir paylaşımdı, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Gülümsettiyse ne güzel Value' Alıntı: Ahahaha Hepsi süperdi :wink: Ayaklar gergin Genişletmek için tıkla ... Aynen canım Normalde bu tarz şeyler paylaşmam bi değişiklik olsun dedim :kiss1::kiss1::kiss1:
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 May 2012 #5 _Anathema_' Alıntı: Rica ederim. Gülümsettiyse ne güzel Aynen canım Normalde bu tarz şeyler paylaşmam bi değişiklik olsun dedim :kiss1::kiss1::kiss1: Genişletmek için tıkla ... Ne kaa ihtiyacım varmış meğer kahkaha atınca farkettim O halde sıksık bekliyoruz bu değişikliklerden yavrucum :wink: :kiss1::kiss1:
_Anathema_' Alıntı: Rica ederim. Gülümsettiyse ne güzel Aynen canım Normalde bu tarz şeyler paylaşmam bi değişiklik olsun dedim :kiss1::kiss1::kiss1: Genişletmek için tıkla ... Ne kaa ihtiyacım varmış meğer kahkaha atınca farkettim O halde sıksık bekliyoruz bu değişikliklerden yavrucum :wink: :kiss1::kiss1:
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 May 2012 #6 Value' Alıntı: Ne kaa ihtiyacım varmış meğer kahkaha atınca farkettim O halde sıksık bekliyoruz bu değişikliklerden yavrucum :wink: :kiss1::kiss1: Genişletmek için tıkla ... Söz veremem Ama bakarız :kiss1::kiss1::kiss1: Ben seni bunlar dışında da güldürürüm ki :emo1::emo1: Öhüm neyse :kiss1::kiss1::kiss1:
Value' Alıntı: Ne kaa ihtiyacım varmış meğer kahkaha atınca farkettim O halde sıksık bekliyoruz bu değişikliklerden yavrucum :wink: :kiss1::kiss1: Genişletmek için tıkla ... Söz veremem Ama bakarız :kiss1::kiss1::kiss1: Ben seni bunlar dışında da güldürürüm ki :emo1::emo1: Öhüm neyse :kiss1::kiss1::kiss1: