Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karınca yardım lütfen

yusufmercan

🌱Yeni Üye🌱
karinca2oi2.gif

arkadaşlar bunu çizmeye çalıştım ki çizdimde ama bi türlü içini boyayamadım yani nasıl yapılıyor yardım edermisiniz?

Benzer konular

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Boyamak veya renk vermek istediğin bölüm neresi? Ayrıca hangi programı kullanıyorsun? Biraz daha detay vermen gerekli...

yusufmercan

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle kullandığım program freehand 11 ve karıncanın içini resimdeki gibi boyamak istiyorum .
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim :)

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Öncelikle dolgu vermek istediğin her alan mutlaka kapalı olmalı. Bunu nasıl anlarsın. Object panelinde çizimi seçtiğinde Close işaretli olmalı. Daha sonra renk panelinden dolgu veya çizgi için sırasıyla 1. kutu dolgu, 2. kutu çizgi ve 3. kutu her ikisi seçeneklerinden birini seçerek renk verebilirsin. Diyelim ki renk panelindeki renkler yok veya bu renkleri kullanmak istemiyorsun. Yeni bir renk veya özel bir renk istiyorsun. O zamanda renk panelinin sağ üst köşesindeki bölümü tıklayıp özel renk arşivlerinden bir renk seçebilir veya Color Mixer ile yeni bir karışım hazırlayıp bunu renk paneline sürükleyebilirsin. Kolay gelsin...

yusufmercan

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim hemen yaptım çok sewindim ya 2 gundur uğraşıyorum ama yapamadım bende kalemle falan boyamaya çalışıodum oda hiç güzel durmuyor o yzden hemen buraya yazıyım dedim tekrardan teşekkür ederim

+

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
çok teşekkür ederim hemen yaptım çok sewindim ya 2 gundur uğraşıyorum ama yapamadım bende kalemle falan boyamaya çalışıodum oda hiç güzel durmuyor o yzden hemen buraya yazıyım dedim tekrardan teşekkür ederim

+

Sitenin amacı da bu zaten. Ama sorularında yeterli detayı mutlaka vermelisin. Yoksa yardım etmek isteyenler için de zor olur cevaplamak. Başarılar...