Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karşılıksız sevenlere

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bilinmeyen Sokaktaydın SEN

Kim bilir neredesin?
Merak içindeyim
Bir bilinmezsin benim için..
Yoldan geçen birinden bile daha yabancısın bana
Gözgöze gelmekten bile korkup birbirlerinden kaçan insanlar bile bizden daha şanslı
Sahi sen kimsin?
Ama önce nerede olduğunu bulmam lazım
Tanışırız daha
Zamanımız bol...
Ne de olsa çabuk tüketeceğiz birbirimizi.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sürci lisan etmişsem af ola...

abi resiminden gördüğüm kadarıyla saçların dökülmüş omuzların düşmüş 50 yaşında gözüyorsun diyorlar sana ama 37 yaşındasınlakin 30 yaşında gözükmekte senin elinde. Olmuştan ölmüşe çare yoktur lakin olmuşa çözüm, ölmüşe unutma biz insanlara has bir özelliktir eğer bu kudret yoksa 45 yaşına geldiğinde 70 göstereceksin. Hayat Çok Kısa

musti55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hani derlerya kaybedecek şirşeyin varsa korkarsın.işte bende korkuyordum kaybetmekten. Yaşadığım dört yılı bir ömür gibi yaşadım ve çok sevdim sevildimde ama ne olduysa soğuduk ve şimdi ayrıyız ayrılık okadar zor birşeyki her saniye canımı acıtıyor.canım acıyor biliyorum ki tedavisi zaman.................

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
önemli değil

abi resiminden gördüğüm kadarıyla saçların dökülmüş omuzların düşmüş 50 yaşında gözüyorsun diyorlar sana ama 37 yaşındasınlakin 30 yaşında gözükmekte senin elinde. Olmuştan ölmüşe çare yoktur lakin olmuşa çözüm, ölmüşe unutma biz insanlara has bir özelliktir eğer bu kudret yoksa 45 yaşına geldiğinde 70 göstereceksin. Hayat Çok Kısa

olacakla öleceğe çare bulnumaz derler ne kadar sevsende uzakta olmak çökmek birşey ifade etmiyor mühim olan hala onu sevebilmem ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
olacakla öleceğe çare bulnumaz derler ne kadar sevsende uzakta olmak çökmek birşey ifade etmiyor mühim olan hala onu sevebilmem ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim

Abicim yazdıklarını okudumda çok şaşırdım yaşamayan bilemez ama bu dünyaya bir daha gelme şansımız yok neden 1 kişide kilitli kaldın ki belkide yeni biri sana bütün acılarını unutturup hayatını mutluluğa çevirecekti gene de hayat senin hayatın saygı duyuyorum ama üzüldüm durumuna abicim..

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
maalesef olmuyor

Abicim yazdıklarını okudumda çok şaşırdım yaşamayan bilemez ama bu dünyaya bir daha gelme şansımız yok neden 1 kişide kilitli kaldın ki belkide yeni biri sana bütün acılarını unutturup hayatını mutluluğa çevirecekti gene de hayat senin hayatın saygı duyuyorum ama üzüldüm durumuna abicim..

başkalarını çok denedim ama olmadı olmayınca olmuyor işte yazılmış bir kere herkezin bir kaderi var ve kaderini yaşıyor üzülme ben alıştım teşekkürler ilgin için

wornheart

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayatım boyunca kımseden karsılık beklemedım bu yastan sonrada beklemem neler gecmedıkı basımdan orta yaslarda bıle dıılım.neler gelıcek belkıde basıma.
sunu unutmasın cok sevdım olumune sevdım.
sozun bıttıgı yer vardır.elın kolunda baglanır.ne yapabılırsınkı bırıne anlatabılsemde desekı bana sunu yap mumkunmu anlatmak ıste en buyuk acı bu.zaten zor ıslerın adamı oldum normal olagan bı durum benı bulmaz.ne kadar zaman gectı sayamadımkı hala aklımda sesı o kısacık sacları bı kere bıle dokunamadım o saclara .
sunu solemeden gıtmıcem benı cok mutlu ettı o heyacanı bıde saclarını hıc bı zaman unutmam.
senı cok sevıyorum

wornheart

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aradan tam 4 yıl geçmiş.her zaman kendime sölemişimdir geriye dönüp baktığında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun.

sen çağırmadın beni ama neden 2 gün beklettin ist beni tel kapattın.

sana en çok ihtiyacım olduğunda...