Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kart calısmam

yeniögrenici

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu çalışmamı yorumlarsanız sevinirim yeni başladım

kartalmanu2.jpg

Benzer konular

karmaskesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel kardeşim bence sen bu işi bırak :)) sana uygun işlere bakmanı tavsiye ederim daha güzel bir tasarım olabilirdi çalışmalarında başarılar dilerim. Eleştirecek okadar çok yeri varki neresinden başlayacagımı bilmiyorum...

Telefonlar ve e postaları birazdaha güzel şekilde mizampaj edebilirdin. vs... neyse çalışmalarında başarılar

yeniögrenici

🌱Yeni Üye🌱
değişik olsun istedim yeni öğreniyorum eksiklerimi gidereceğim

karmaskesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
umarım daha başarılı çalışmalar yaparsın kalbin kırılmasın

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeniögrenci....

ne öğrencisisin bilmiyorum ama madem ki ilk calışman. buyur bakalım....

öncelikla artık eski tipo zamanlarından kalma italik ve chancery tarzı karekterler kullanılmıyor. en başta makinenedi karekterleri bi tara derim. çevrende yüzlerce kartlar vardır onları incelemen sana yol gösterecektir.

müsaadenle sana bi hikaye anlatayım. bu hikayeyi benden kart isteyen bazı müsterilerime anlatıyorm....

zamanın birinde

kavuklu ve pişekar orta oyununu sergilemek için anadolu turnesindeler. oyun başlar ve ogün oyunu iyi sergileyemezler. bunu fark eden NAZİK ve KİBAR izleyiciler, bunu farkettiklerini belli etmek için tepkilerini dile getirmek adına sahnenin ortasına bir adet salatalık (HIYAR) atarlar.

bunu gören kavuklu zaten altta kalmaz alır onu pişekara döner ve der kii.....

"Pişekar bak izleyicilerimizden biri kartviziti düşürdü....."

umarım bu hikaye anlaşılmıştır. tenkit ederken de iş yaparken bu hikaye aklınıza gelsin.....

kolay gelsin kardeş

ares41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşey zamanla başlamak bitirmenin yarısıdır. sen başladıysan bu işe hekezi utandır. süper tasarımlar yap. ama zamanla acele etme. herkezin bir acemi yada ilk başladığı zamanlar vardır. hrekez gördü bu günleri. başarılar