Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartal Reklam Ajansı Logo

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
kartal2.jpg

zaman ayırıkta yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Logoya çirkin diyemeyiz asla... Ama bana neden bilmem otomobilerde kullanılan logoları hatırlattı... Kartal'ı ortadan ayırmanız pek doğru olmamış ama, iki ayrı kelme gibiler. Çiziminizde bir kanat etkisi var ancak kalp şeklini andırıyor aynı zamanda, yeterince kartalvariliği yakalayamamış... tabii amacınız buysa. Güzel gerçekten çok da olumsuz konuşmuş olmayayım ama reklam ajansı logosu için çoook fazla ciddi. Biraz daha samimi bir etki yaratmayı deneseniz?

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ortadan ayırma konusunda katılıyorum sıze ama genellıkle bende butun calısırım fakat bu tarz denemek ıstedım busefer. cıddıye gelınce buaralar cok cıvıl cıvıl calısmalar yaptım cıddıyetı ozledım sanırım :) yorumunuz ıcın cok tesekkurler tek tek gozden gecırıcem soledıklerınızı.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bana göre ajans için uygun bi logo değil.Bir diğer husus çalışmalarınızı elimden geldiğinice takip ediyorum.Bi şey dikkatimi çekti.Logo çalışmalarınızda hep aynı çizgiyi takip ediyorsunuz.Bi önceki digital baskı logosunda da aynı çizgide çalışmıştınız.Farklı tarzları da denemenizi öneririm.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Naçizane fikrim güzel olmuş ama bence ortadaki sembol pek kartalı anımsatmıyor.

Başarılar.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynı cızgı dedıgınız olay aynı gorunum dıer dıjıtal baskı logosu kullanımda olmadıgından onu degerlendırıp satıs yaptım. tesekkurler yorumlarınız ıcın.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş ama sanki bi eksiklik var gibi geldi bana eline sağlık...

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında fikir güzel, sadece kartala benzetmeye çalıştığın arkası dönük akbabaya benziyen yaratık bozmuş, bence kartalın üzerinde daha çok uğraşmalısın mesela kafasını çevirip bize karizmatik bir şekilde bakabilir, bu şekliyle daha çok kurbanın ölmesi için saatlerce başı önde bekleyen akbabalara benzemiş.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum naptın sen ya dıscovery channela bagladın :D akbaba nerde :D orda sadece kanadı sımgeleyen cızgıler var akbaba nerden cıktı :D ahhaha :) eyw saolsın yorum ıcın

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazının ortadan ayılması konusu ve kartala benzememsi konusunda hemfikirim. genel olarak da, başka bir firma için olsa uygun durabilecek bir logo; ancak reklam ajansı logosu daha yaratıcı, daha renkli, daha sıcak olmalıydı gibi geliyor bana. bu haliyle holding logosu gibi duruyor. bence biraz daha alternatif denemelisiniz.

iyi çalışmalar

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kanadı sımgeleyen cızgıler seni cok kasmış bence :)
logo cok sade ve ağır abi gibi duruyor :d reklam ajansına ters :p
ajansın ismi kartal ve bu isme göre cok farklı ve daha logo yapabilirsin. :=)