Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit adayım :)

Bayram Güneş

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bayramgunes.com.tr
Baskıya gitmedi daha yorumlarınızı bekliyorum

byrmgns.jpg

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
arka yüz gri tonu hoş durmamış. Biraz daha açık gri tonlar işinize yarar. iletişim font boyutunda da sıkıntı var gibi. zaten az yazısı olan bir kartvizitte font boyutunun yüksek tutulup, benim adresim bu, gözünüze girsin :) demenin pek bi alemi yok. Az yazı ve sade bir kartvizit olduğu için yazılar zaten dikkat çekecektir. Aynı orantısız büyüklük arka yüzdeki logo boyutunda da geçerli. Birde sunum çok kötü olmuş. Perspektif, ışık açısı, gölgelendirme hepsi yalan olmuş. Arkaplan piksellenmeside çabası.

Bayram Güneş

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bayramgunes.com.tr
arka yüz gri tonu hoş durmamış. Biraz daha açık gri tonlar işinize yarar. iletişim font boyutunda da sıkıntı var gibi. zaten az yazısı olan bir kartvizitte font boyutunun yüksek tutulup, benim adresim bu, gözünüze girsin :) demenin pek bi alemi yok. Az yazı ve sade bir kartvizit olduğu için yazılar zaten dikkat çekecektir. Aynı orantısız büyüklük arka yüzdeki logo boyutunda da geçerli. Birde sunum çok kötü olmuş. Perspektif, ışık açısı, gölgelendirme hepsi yalan olmuş. Arkaplan piksellenmeside çabası.

Arka Plandaki gri ton tam olması gereken gri ton bence, çünkü daha açık bi gri ton gözlerin beyaz kısımlarının görünmemesine neden olur. Fontlarsa az yazı bulunan bi kart dediğin gibi sade. Küçük yazı göze batmasın derken kaybolur o yüzden bence o boyutta iyi :) sunuma gelince, kartı kendime yaptığımdan satma kaygısı olmadığından çokta önemli değil perspektifi ışığı pikseli. Yorumlar için sağol.