Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit angaryaları....

siyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit tasarımı işi aldım. işin fiyatını başta belirttim. iş düşündüğümden çok daha uzun sürdü. müşteri en sonunda kafasındaki tasarımı belirtti ve onu yaptım. bu arada tasarım olarak aynı ancak arka yüz için 2 farklı içerik gerektiği belirtildi 2.bir iş çıktı.diğer şubeler için olan arka yüz için yok yazının rengini, fontunu bilmemneyini değiş..şeklinde istekler bitmedi bir türlü. ve kartvizitin 10 kişi için hazırlanacağı söylendi.
az sonra son yaptığım değişiklikleri de mail atacağım ancak kartvizitin kaç kişi için uygulanacağı ve de 2 farklı arka yüz tasarımı gibi extralar için nasıl bir talepte bulunabilirim, yada bulunmalımıyım onu bilemedim??

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarım için fiyat vermişsin, sonrası yapılanlar revize yada isimlere göre kartvizitlerin sahiplendirilmesi.

Sonuçta isim girişlerinde ücret talep etmelisin tabii. Ama bu bir revizedir ve küçük bir miktar olmalıdır.

Kartvizit küçük iştir derler, oysa kartvizit tasarımda en zor işlerin başında gelir.

Kolay gelsin.

siyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir de;
"antetli tasarımı" dendiğinde sadece antetli kağıt mı kastedilir yoksa zarf da dahil midir??

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sadece antetli kastedilir. Sen diplomat zarfı da öner bence. Çünkü antetli tasarımı isteyen firma antetli kağıdını kendi zarfıyla göndermeli.

siyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
denizcem, hızlı cevapların için çok teşşekür ederim..

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
rica ederim, buralarda olduğum sıraya denk geldi :) kolay gelsin.