Neler yeni

kartvizit bastırıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi kartvizit yaptım aklıma yattı ama içime sinmedi :D biraz tipini düzeltip basabilicek birisi varmı aynısının bide ismi farklı olan lazım 1000 ner tane lazım biri bana biride arkadaşıma normal kart yardım ederseniz sevinirim (adrese teslim olursada süper olur :D)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

turkuazmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1000 adet normal mi yoksa tuale veya laklı kabartmalı kartmı olacak matbaacılıkta 25 yıllık tecrübe arayın görüşelim

byesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eklemeyi unuttun önlü arkalı olucak arkadaşlar ilan hala aktif

turkuazmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit sipariş verdinmi arkadaşım tel yaz arayım 2günde hazır işin

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oğlak ajans olarak Size kartvizitinizde yardımcı olmak isterim *** kartvizitinizi basmak isteriz.. tesekkürler

lqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 - 5 lira karla iş yapanlar var şaşılacak bir durum..ne kadar cok satarsan sat bu karlarla hic bir yere varamzsın..tabi diyorsan ben küçük düşünürüm benim para ile bir işim yok sigara paramı cıkartsın otobusume binip evime donebileyim yeter diyorsan saygı duyarım ama sen hem tasarım yapıp caba sarf et hemde 5 lira karla iş yap aklım almıyor...

turkuazmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adrese teslim 1000 adet **tl 0544 667 01 00 arayın görüşelim

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 - 5 lira karla iş yapanlar var şaşılacak bir durum..ne kadar cok satarsan sat bu karlarla hic bir yere varamzsın..tabi diyorsan ben küçük düşünürüm benim para ile bir işim yok sigara paramı cıkartsın otobusume binip evime donebileyim yeter diyorsan saygı duyarım ama sen hem tasarım yapıp caba sarf et hemde 5 lira karla iş yap aklım almıyor...

aynen katılıyorum arkadasım sana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...