leonidas35
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızla katkıda bulunursanız sevinirim.

Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
S | kartvizit çalışmam | Kartvizit Tasarımları | 2 | 2K | |
![]() | Kartvizit Çalışmam | Kartvizit Tasarımları | 5 | 2K | |
![]() | Kişisel Kartvizit Çalışmam | Kartvizit Tasarımları | 15 | 5K | |
C | İlk Kartvizit Çalışmam - Yılmaz Tasarım | Kartvizit Tasarımları | 4 | 2K | |
G | İlk kartvizit çalışmam | Kartvizit Tasarımları | 1 | 2K | |
G | İlk kartvizit çalışmam | Kartvizit Tasarımları | 0 | 1K | |
S | Kartvizit çalışmam | Kartvizit Tasarımları | 0 | 2K | |
E | Kartvizit Çalışmam | Kartvizit Tasarımları | 1 | 2K |
benim anlamadıığım çok şey var...
adrese göre bu ajansa türkiyede öyle değil mi? o zaman adı neden türkçe değil? şik duruyor olabilir ama biz türkiyede yaşıyoruz...logo renkli güzel...ama o logo kendi yapmalısınızbu karta logo renkli olduğuna göre sağa da neden desen siyah beyaz?
daha değişik şeyler yapmalısınız....forumda yada internette kartvizit tasarımları inceleyin....
enteresan bir tasarım ben anlamadım:S
Çok enteresan bi yorum bende sizi anlamadım. Türkçe olma zorunluluğu mu var. Örneğin Show Türkçe mi? Bu arada logo da tamamen bana aittir.
Çalışamanızda ilk göze çarpan sağ tarafta kullandığınız desen şeklindeki çizimlerin bir kartvizit için gereğinden fazla vurgulandığı.Kartvizit mümkün olduğunca sade ve gözü çok meşgul etmeyen bir çalışma olmalı.Yanlış anlaşılmasın bu basit olsun manasına gelmemeli.Sizin çalışmanızda örneğin logotype ile sağ taraftaki desen arasında bir benzerlik,bütünleyicilik olmadığından ikisi başlı başına göze hitap ediyor.Demek istediğim anlaşılmıştır inşaallah.Kolay gelsin.