Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışmam (kendim)

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
2 ve 4 numara daha hoş görünüyor.ama 2 numaradaki isim ve grafiker yazan bölümü daha yukarıya almalısın bence.ellerine sağlık
evet haklısınız, sağol
bence 3 numara gayet iyi olmuş ama kullandığın yazı karakterini değiştirsen sanki daha iyi olur Davetiyelerde kullanılan font türü gibi duruyor
hımm o fontu değiştirecem,

Çicek sk. çicekten itibaren yazan yazıyı bir boşluk bırak birde (Sk.'ın S'si) büyük olsun.
Karvizit'teki cizgiler altta olsun yazılar üste bence öyle daha iyi olur. Başarılar.......
o kadar dikkat etmemişim, yalnız çizgi olayı yanlarda çigiler olduğu için alttaki tek çizgiyi iletişim bilgilerinin üstünde tuttum, gerçi o çizgiyi 2. çalışmamda kaldırmışım yani olmasa da olur.
teşekkürler.

teşekkürler st_anger_07.

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
en son yolladığınız çalışmayı tercih ederdim
simge yazısıyla reklam yazısı kopuk mu ve simge yazısı biraz küçük mü kalmış yoksa bana mı öyle geliyor.ve jekirdek'e katılıyorum,yazı tipi konusunda: )
çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
3. örnek güzel.

Ama,
reklam yazisinin arkasindaki siyahlık çiçeklere yapismis,

simge logosu ve reklam yazıları birbirlerine uzak kalmis.
O kısmı yeniden düzenleyebilirsin.

bloke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bide beyenzler super wallha da dallar neyın nesı kardesım cnm ıcı onları bırazda buyuk we saydam yaparsan lift lıng gıbı annadınmı? daha tatwerır oznm :D

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
alima3zr2.jpg

jesus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mehmet herçekten çalışmalarını takip ediyorum cok başarılısın eline emegine sağlık

ahmetkilic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sanaltrabzon.com
3. yü daha çok beğendim fakat reklam yazısının atındaki zemini biraz daraltıp sağdaki grafiker yazısıyla orantılarsak kendimede isterim :) güzel çalışma.

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 numara gayet şık ''Mehmet Nas' ın yazı fontunu değiştirmeyi bi denesen belki Avant Garde gibi düz fontlar daha mı şık gösterir :)

pardon 1 numaraymış beğendiğim :)

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
mehmet herçekten çalışmalarını takip ediyorum cok başarılısın eline emegine sağlık
teşekkür ederim,

3. yü daha çok beğendim fakat reklam yazısının atındaki zemini biraz daraltıp sağdaki grafiker yazısıyla orantılarsak kendimede isterim :) güzel çalışma.
3. derken 1. çalışmanın 3'sü mü tam olarak hangi çalışmadan behsettiğinizi çıkaramadım.
teşekkürler,
4 numara gayet şık ''Mehmet Nas' ın yazı fontunu değiştirmeyi bi denesen belki Avant Garde gibi düz fontlar daha mı şık gösterir :)

pardon 1 numaraymış beğendiğim :)

=) teşekkür ederim.

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. cü güzel olmuş adamım diğerlerinde kullandığın siyah diktörgen asimetrik bir görüntü veriyor.

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. çalışma estetik duruyor Reklam yazısı ızgaranın üzerinde daha belirgin vurgulanırsa hoş olur ..

Eline Sağlık ...

gulden1

🌱Yeni Üye🌱
Dört çalışmada da aynı öğeler var. Öğeler hoş duruyor, herbirinde farklı yerleştirilmiş ama simge ile reklam yazıları ve isim arasında kopukluk var bence. Reklamın siyah zeminide bence iyi durmuyor. İlk baktığında insan, isim nerede, neyin kartvizitidir bu diye düşünüyor. Dediğim gibi kopuk duruyor. Biraz gözümü yordu.

graphi_peri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
desenler hoş ama adres ve telefon bilgileri biraz küçültülmeli,benim fikrim...

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
turuncu yu sevdim... ama bişi slemeliyim, ilkokuldayken galiba şeyi öğrettiler...
adres yazılırken, ilçe/il adresten bağımsız yazılıyodu sanırım...

mahalle/cadde/sokak/no
ilçe/il

gibi...