Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bu çalışma kartvizit olmamış broşürün küçültülmüşü olmuş bu kadar çok şey girilirmi kartvizite.. bunun ebatı normal bir kartvizit kadar ise bunlar çok karıştırcaktır ayrıca karmaşa zaten var çalışmada.. tekrar biraz daha sade çalış derim emeğine çabana saygı yinede..
Daha karışık olamazdı Yazıları okuduğum halde bir süre ne iş yaptığını bulamadım (acaba disko mu diye). Herşeyi anladım ama oradaki dünya nedir bir türlü çözemedim. Buradaki bazı arkadaşların kartvizit çalışmaları o kadar sade ve güzel ki, onları incele bence.
bence cok karısık bence ii düşünmelisin sadelik cok önemli cok boğucu ve tipografi anlamak gerek olmamıs ama moralini bozma güzel bişey cıkaracaksın biliyorum
bence yok karmasık ve telefonlar firma ismi kadar basit ve çok koyu renkler hakim bence yazılara beyaz kontur ver telefon numarasını küçült biraz layer geçisi havasını yakala
Lütfen Biraz Sadelik Kart Viziti Elime Aldığımda Bilgileri Görmek Için Görsellerin Aralarını Aramamalıyım Bana Lazım Olan Tel Adres Vs Bilgiyi Gördükten Sonra Kartviziti Cüzdanıma Koymak Isterim Ben Bu Fazla Karışık Ve Boğucu Olmuş