Neler yeni

kartvizit çalışmam yorumlarınızı bekliyorum

sinand87

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.yaklaşık bir senedir çalkantılıda olsa grafik programlarıyla uğraşıyorum tabi dijital baskıda ufak bi deneyimimde oldu.yaptğım tasarım hakkında görüşlerinizi bekliyorum siz profesyonellerden..

yurtgq6zr3.jpg

cemotocoreltv2.jpg

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kötü olmuş desem kırılmassın herhalde.çok kaba duruyolar.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar kart vizit üzerine yazdığınız internet adresleri ni yazmadan yayınlayınız. Ayrıca bir başkasının konusuna kendi çalışmanızı yüklemeyiniz. Herkes kendi paylaşımı için kendi başlığı ile konu açsın.

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusura bakmayın bu saatten sonra kimseye acimicam ve neyse o.

kartlar iğrenç ya bu isi bırak ya da dahi iyisi için çalış,

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
Düz yazı yazmışsın gibi duruyor, Solda üstteki dikdörtgeni bi çatı şeklinde düşünüp, altınada ona uyacak bi karakterle 'Şahin Yurdu' yazabilirsin, alttaki gri fon biras fazla gibi duruyo onuda kaldırsan daha iyi olucak, 'yüksek öğrenim erkek öğrenci yurdunu' da logonun altına uygun bi şekilde yerleştir bence!, yazıları mümkün olduğunca kartvizitin 8x5 ise en fazla 7x4 çerçevenin içine göre çalışki yazıların kesimde gitmesin.. ayrıca netten bikaç kartvizit çalışması araştır önce, onlardanda biras esinlen aynısını yapma ama . . emeğine sağlık ..

sinand87

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler baş taraftada yazdığım gibi önemli olan siz profesyonellerin yorumları ve bana yol gösteren o fikirleriniz çok teşekkür ederim..

sinand87

🌱Yeni Üye🌱
bu da etek baskılı el ilanı çalışmam görüşlerinize sunuyorum...
elilangk4.jpg

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk kartvizitte yukardaki dikdörtgen sekil neyi temsil ediyor diye çok düsündüm ama bisi bulamadım t.c m.eb özel yazısını ortala hizalama hatası var gibi ilk kartvizitini begenmedim
cem oto galeri fena degil ama sıradan
el ilanın neden siyah beyaz renksiz olunca kötü görünüyor asıl amaç dikkat cekip müsteri potansiyeli saglamaksa bu el ilanı çok sönük kalmıs emegine sağlık iyi calısmalar

sinand87

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler yorumlar için o mavi yerde web adresi vardı fakat sitede yayınlamak yasakmış o yüzden editör giz<lemiş orayı aynnen alt tarafında tel nolarının gizlendigi gibi...

sinand87

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için...devamını bekliyorum..

DareDeviLL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok Basit Herhangi Görsel Bİ Değer Katmamışsın Kardeş Yürüyecek Cok Yolun Var DAha Bence

sinand87

🌱Yeni Üye🌱
ahh şu okullar..okul bitirerek bişey olunmuyoo..