Güzel çalışma olmuş tebrikler...
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 10 Ağu 2009 #21 Güzel çalışma olmuş tebrikler...
Ufuk Cebeci 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 869 Tepkime puanı 22 10 Ağu 2009 #22 evinamin33' Alıntı: tek kelimeyle harika..... Genişletmek için tıkla ... burcuozenxx' Alıntı: Güzel çalışma olmuş tebrikler... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler
evinamin33' Alıntı: tek kelimeyle harika..... Genişletmek için tıkla ... burcuozenxx' Alıntı: Güzel çalışma olmuş tebrikler... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler
karakura12 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 8 10 Ağu 2009 #23 Değişik bir çalışma güzel olmuş.
Ufuk Cebeci 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 869 Tepkime puanı 22 10 Ağu 2009 #24 karakura12' Alıntı: Değişik bir çalışma güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler..
ALOR 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Ara 2008 Mesajlar 301 Tepkime puanı 4 Yaş 64 16 Ağu 2009 #25 Sade ve çok güzel bir tasarım olmuş, çok güzel gözüküyor, ellerinize sağlık.
covenant 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 61 Tepkime puanı 2 16 Ağu 2009 #26 Tebrik ederim perspektif dışında değişik ve hoş olmuş başarılar dilerim.
Ufuk Cebeci 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 869 Tepkime puanı 22 17 Ağu 2009 #27 ALOR' Alıntı: Sade ve çok güzel bir tasarım olmuş, çok güzel gözüküyor, ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. covenant' Alıntı: Tebrik ederim perspektif dışında değişik ve hoş olmuş başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim, perspektif dışında derken tam olarak neyi kastettiniz?
ALOR' Alıntı: Sade ve çok güzel bir tasarım olmuş, çok güzel gözüküyor, ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. covenant' Alıntı: Tebrik ederim perspektif dışında değişik ve hoş olmuş başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim, perspektif dışında derken tam olarak neyi kastettiniz?
covenant 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 61 Tepkime puanı 2 17 Ağu 2009 #28 art-izz' Alıntı: çok teşekkürler arkadaşlar Önder Adem teşekkr ederim bende persfektif konusunda net bi karar vermemiştim ama dediğin gibi aynı açıya getireceğim. değerli yorumlarınız iiçin teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... burda bahsettiğiniz perspektif açısı dışında herşey çok hoşuma gitti anlamını kastettim
art-izz' Alıntı: çok teşekkürler arkadaşlar Önder Adem teşekkr ederim bende persfektif konusunda net bi karar vermemiştim ama dediğin gibi aynı açıya getireceğim. değerli yorumlarınız iiçin teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... burda bahsettiğiniz perspektif açısı dışında herşey çok hoşuma gitti anlamını kastettim
Ufuk Cebeci 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 869 Tepkime puanı 22 18 Ağu 2009 #29 covenant' Alıntı: burda bahsettiğiniz perspektif açısı dışında herşey çok hoşuma gitti anlamını kastettim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
covenant' Alıntı: burda bahsettiğiniz perspektif açısı dışında herşey çok hoşuma gitti anlamını kastettim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.