Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit fiyat araştırması

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba,
kartvizit bastırmak istiyorum. logo altın gofre olucak, tek renk, arkalı önlü, mat selefon 350gr kuşe, 1000 adet ne kadara geliyor fiyat alabilirmiyim. Fikir açısından jpg olarak ekte çalışmayı görebilirsiniz.(logo sunum açısından kabartmalı jpgde) Gün içinde dönüş yaparsanız sevinirim, iyi çalışmalar.

Not: hepsinin toplamı 1000 adet yani 400+400+200 (matbaanın istanbulda olması tercihimdir)

descomkvz.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. İletişim bilgileri paylaşımından doğacak sorunlardan grafikerler.net hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmez.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
maille çalıştığım bi matbaa var.size tavsiye edebilirim.yanlız anlayamadığım 3 ad.kartvizit resmi var.siz ayrı ayrı mı bastırmak istiyorsunuz yoksa hepsinden 1000 er ad. mi??? çünkü matbaa 1000 ad.altında baskı yapmıyo.siz 400+400+200 yazmışsınız biraz açarsanız sevinirim

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mat selefon yaptıktan sonra altın varak yaptırmanın manası yok gofre yaptırırsan yani kabartırsanda kabartılan yerden selefon atar mat selefon suz gofreli ve altın varaklı fiyatı tahminen 150 ile 200 arasıdır iki kart için tam fiyat bilmiyorum ama yaptırmak istersen iletişime geç tanıdığım matbaaya yaptırabilirim

maille çalıştığım bi matbaa var.size tavsiye edebilirim.yanlız anlayamadığım 3 ad.kartvizit resmi var.siz ayrı ayrı mı bastırmak istiyorsunuz yoksa hepsinden 1000 er ad. mi??? çünkü matbaa 1000 ad.altında baskı yapmıyo.siz 400+400+200 yazmışsınız biraz açarsanız sevinirim

anladığım kadarıylar firma büyük bir firma topkapıda yapılacak kartviziti beğeneceğini sanmıyorum ama beğenirse çok daha ucuza gelmiş olur

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr

sizin söylediğiniz işleri toplayıp basan matbaalardan. eğer ucuza bastırmak istiyorsanız bu yerler olabilir. orada tek renk olması önemli değildir. onlar cmyk basarlar. istediğinizi ucuza alabilirsiniz. ben bası işleri oralara bastırıyorum. mat selefon 350 gr 1000 adet 13 TL ye yaptırıyorum gofre olduğu zaman fiyat değişir tabii. buralar evet 1000 adet altı çalışmaz zaten de gerek yoktur. çünkü eğer zeminli iş ise 500 adet civarı çöpe gider:) eğer bu tarz bir yere bastıracaksan matbaacılar sitesinde yerleri internet üzerinden işi yollayabiliyorsun basılınca gidip alırsın. dogan@kavgaoglu.com a mail atarsan oranın bilgilerini sana verebilirim. eğer adam gibi bir matbaada bastıracaksan onun için de fiyat verebilirim.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
anladığım kadarıylar firma büyük bir firma topkapıda yapılacak kartviziti beğeneceğini sanmıyorum ama beğenirse çok daha ucuza gelmiş olur

evet çok ucuza gelmiş olur ama gayet memnumun ben yaptığı işlerden tavsiye edbilirim sadece bide başka bi bildiğim yer daha var oda leventte ajans & maatbaadır.bilginize

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️

yani hepsininn toplamı 1000 adet 400 birine 400 birine 200 birine olarak

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Biz fiyat vermiştik ama dilerseniz yeniden değerlendirebiliriz? sanırım rakamı uygun bulmadınız?