Neler yeni

Kartvizit & İmaj Çalışması

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Kartvizit ve İmaj Çalışması
yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

Çalışma Corel Draw ve Photoshop'da Yapılmıştır.

kartilkemky8.jpg

yorum yokmu arkadaşlar ?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arka yada ön yüzdeki fontların pek oturmadığı kanaatindeyim. Logo tasarım, kurumsal kimlik vb...

Ayrıca bir şey sormak istiyorum Expert Seller nedir?

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fontlar konusunda volkan a katılıyorum. Tipografi pek oturmamış, kargaşa var.. Biraz çalışılırsa ilginç bir çalışma olur. Emeğinize sağlık.

cemilonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilisimtasarim.com
sorduğunuz kelime Uzman Satıcı anlamındadır

Kişisel Görüşüm : Bir kartvizitde eğer ünvan yabancı bir dil ile kullanılıyorsa şayet (şirketin, kişinin, firmanın, yabancı ortakları yada müşterileri olduğu için, tabiki sebep bu ise) diğer tüm açıklayıcı bilgilerinde aynı dilde yazılması mantıklı olanıdır.

Amaç bu değilse eğer lütfen karşılığını ya da anlamını bildiğiniz kelimenin "Türkçe'sini" yazmanız daha güzel olucaktır.

Ayrıca şirket, kişi yada firma genede kartvizitde yabancı dil kullanıyorsa bence kart iki yönlü olup, bir tarafında "Türkçe" diğer tarafında yabancı dil kullanılmalı.

Benim fikrim standardı yada normali nedir bilmiyorum bilen varsa yazsın. Yada bu konu hakkında herkesin fikirlerini duymak isterim doğrusu.

hguler42

🌱Yeni Üye🌱
zemin rengi boğmuş ve logo hiç dikkat çekmiyor gibi üzerinde birazdaha düşünülürse güzel olur.kolaygelsin

faruk portakal

🌱Yeni Üye🌱
Firmayla özdeşleşmemiş çok kopuk fontlar da logoyu desteklemiyor. Hocam üzgünüm beni tatmin etmedi ellerinize sağlık

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlarınız o kadar farklıki acaba aynı işimi yapıyoruz diye kendi kendime
soruyorum ?

serdar 0606

🌱Yeni Üye🌱
üstadım gerçekten çok güzel bir tasarım ellerine sağlık

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence logo güzel olmuş değişik hoş bir çalışma eline sağlık