Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit kataloğu için yapmış olduğum 4 adet tasarım.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
karq.jpg

yorumlarınızı bekliyorum...

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emeğine sağlık... Çalışmalar hoş olmuş...
1. çalışmada ayakkabı resimleri çok dağınık olmuş... güzel bir ayakkabı kullansan daha hoş olacak diye düşünüyorum.
2. çalışmada ağaç ve düzen güzel. yazıları biraz daha değişik yerleştirsen tadından yenmez :)
2. çalışmada mobilya resimleri kaybolmuş gibi biraz daha belirgin ya da arka planda daha hoş durur gibi. konsept güzel.
4. çalışma hoşuma gitti... sadece yazı renkleri zemine uymamış gibi... mavi de sanırım sırıtmış biraz :)

affına sığınarak :)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Akça adına yaptığınız kartvizit hoşuma gitti benim, elinize sağlık.
teşekkür ederim :)
Emeğine sağlık... Çalışmalar hoş olmuş...
1. çalışmada ayakkabı resimleri çok dağınık olmuş... güzel bir ayakkabı kullansan daha hoş olacak diye düşünüyorum.
2. çalışmada ağaç ve düzen güzel. yazıları biraz daha değişik yerleştirsen tadından yenmez :)
2. çalışmada mobilya resimleri kaybolmuş gibi biraz daha belirgin ya da arka planda daha hoş durur gibi. konsept güzel.
4. çalışma hoşuma gitti... sadece yazı renkleri zemine uymamış gibi... mavi de sanırım sırıtmış biraz :)

affına sığınarak :)

Ne affı yorumunuz hoşuma gitti dikkate alacağım :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.Numaralı çalışmada zemin ve ara renkler uyumsuz.
2.Numaralı çalışmada yazı karekterleri zayıf.Ayrıca oradaki ağacı biraz daha gerçekçi yapabilirdiniz.
3.Numaralı çalışmada da yine renkler arası koordinasyon zayıf.Biribirini tamamlayamıyor.
4.Numaralı çalışma içlerinde en iyisi.Ancak onda da polka noktalarında sorun var.Sanırım kendiniz çizdiniz onları.Üst ve alt tarafları iyice kontrol ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Biraz sert bir yorum oldu ancak,amacım çalışmanızı kötülemek değil,bilakis daha iyiye gitmesi yönünde katkıda bulunmak.Emeğinize sağlık.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Erdemli ayakkabı kartvizitinin at kısmındaki yazı sola dayalı olsa daha güzel olacak gibi. Bir de bilindik bir font değil de daha estetik bir font kullanabilirsen 1. çalışa için daha iyi olacağı kanaatindeyim. 2. çalışma bence diğerlerine oranla daha başarılı olmuş. Tebrik ederim.

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4. çalışmada av malzemeleri demişsiniz ama görselde sadece dağcılık malzemeleri var . . .

iskbaba46

🌱Yeni Üye🌱
kartvizit iniz güzel olmuş gerçekten ama 2.karvizit sanki biraz üzerinde durmamağs gibi görünüyor

mehmet__

🌱Yeni Üye🌱
tasarımların güsel olus son karvizit adres renkversen daha güsel olurmus:)

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Orman ürünleri için yaptığın çalışmaları çok beğendim emeğine sağlık güzel olmuş.

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tarz işler grafikerliği öldürüyor. böle bi çalışmayı bu siteye yüklemekte ayrıca iddalı geldi bana. tasarımın kataloğu olurmu diye bi düşünce içine girdim...
yani tamam çalıştığımız yerlerim isteği üzerine bu şekilde şeyler yapabiliriz ama bunlar ile övünmek ne kadar doğru...

asil_52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renklerin uyumu süper yaa. ama özden avcılık'taki resim pek ava uymamış gibi. daha çok hırdavata benziyo