Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit ve Logo Çalışmam

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir Tiyatro Salonu için hazırladığım kartvizit ve logo çalışmamı sizlere sunarak değerli yorumlarınız ışığında sonraki çalışmalarımda daha iyi işler çıkarabileceğimi umuyorum.

altanerkeklitg5.gif

Son düzenleme:

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz fazla büyük kullanmışsın yazıları bi de çok karışık olmuş yandaki telefon numaralarını güzel düşünmüşsün yanlız keşle diğerlerinide bununla orantılı olarak küçük yapsaydın
benim tasarım anlayışım da sadelik ve küçüklük vardır senin kart visitte bunlar pek yok sanırım :D:D
emeğin için teşekkürler

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
İletişim kutundaki telefon o güzel olmus o kdr ... başka bişey göremiyorum ben :/ daha fazla daha fazla....düşün-çiz-üret-oluştur-sun...kolay gelsn

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bence de güzel olmamış kartvizit için daha sade bir çalışma yapabilirsin.Ayrıca logo ortada kocaman sanırsamda yazılara karşı yanlış konumda ben müşteri olsam kabul etmezdim bunu..

elifim

🌱Yeni Üye🌱
ArkadaŞim GerÇekten GÖzÜ Çok Oruyor.kariŞik Olmus Sankİ

sahin_2110

🌱Yeni Üye🌱
biraz daha hayal gücünü kullanabilirdin ama yine de emeğe saygı

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne logo ne de kartvizit ben beğenmedim biraz ağır oluyo ama gerçek bu daha sade çalış bence kartvizit tasarımında hikaye anlatmaya gerek yok

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ama arkadaşlar burası mersinde bir ilk olan yer ve kartvizit birinin eline geçtiğinde salonun reklamınında olması lazım diye düşündük...