ya arkadasim, renge müsteri begendi, resmi müsteri öyle olsun istedi onu müsteri yapti bunu müsteri yapti, peki sen ne yaptin. simdi yorumu sanami yapalim müsterine mi, is bastan asagi olmamis, resim kullanimi kötü font kullanimi kötü, üstüne alinma bunlari müsterine söylüyorum. eminim sen daha iyisini yaparsin, müsterine söyle desen
- abi bu böyle güzel olmadi gel su aycicegini buradan kaldiralim. su iletisim bilgilerine daha estetik bi hava verelim (ki aklinda mutlaka bir iki alternatif vardir) kartin arkasi güzel oldu böyle kalsin, su ceren kuruyemise bi logo yapalim söyle sol üst köseye koyalim, adres telefon ve ismi de ne gerek var abi civciv sarisi yazmaya güzel bi yaziyla siyah yazalim, ismin altina da öyle cocuk isi gibi gölge vermeyelim 10 punto adam gibi yazalim, illede ön tarafta bi resim istiyosan bak abi ben sana söyle bisi yapin nasi güzel olacak görceksin, mesela kartin sag tarafına yukaridan asagi 1 cm bant seklinde resimden kesit koyalim. abi valla harika olur böyle, valla bi yapim de gör. desen mesela ve bunlari ve kafanda aslinda senin yapmak istediklerini bi yapsan diyorum. kolay gelsin