Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizite yorumlarınız lütfen ceren kuruyemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hadi ilk çalışmanı müşteri istedi öyle yaptın. Düzelttim dediğin çalışmanın tarzıyla bence aynı. Ayrıca ben şu kadar günlüğüm bu kadar gündür corel biliyorum diye bir tartışmaya girmeniz çok saçma. Tasarımı program yapmaz, program yalnızca beyninizde tasarladığınızı ekrana döker. Arkadaşın vergi levhası yorumuna da aynen katılıyorum. Tipografiyle ilgili forumda çok güzel konular var. İncelemenizi öneririm.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
- abi bu böyle güzel olmadi gel su aycicegini buradan kaldiralim. su iletisim bilgilerine daha estetik bi hava verelim (ki aklinda mutlaka bir iki alternatif vardir) kartin arkasi güzel oldu böyle kalsin, su ceren kuruyemise bi logo yapalim söyle sol üst köseye koyalim, adres telefon ve ismi de ne gerek var abi civciv sarisi yazmaya güzel bi yaziyla siyah yazalim, ismin altina da öyle cocuk isi gibi gölge vermeyelim 10 punto adam gibi yazalim, illede ön tarafta bi resim istiyosan bak abi ben sana söyle bisi yapin nasi güzel olacak görceksin, mesela kartin sag tarafına yukaridan asagi 1 cm bant seklinde resimden kesit koyalim. abi valla harika olur böyle, valla bi yapim de gör. desen mesela ve bunlari ve kafanda aslinda senin yapmak istediklerini bi yapsan diyorum. kolay gelsin

arkadaşıma üzülerek katılıyorum. Aslında bu cok sık başımıza gelmeye başladı bizlerdede hata var diye düşünüyorum.Müşterı fotoları begencekmiş surasını o secıcekmıs vb. bunları baştan kabul etmek yerine bizler neden kendi işimize daha cok burnumuzu sokup ikna kabılıyetımızı ortaya koyup alternatıflerle burnumuzun dıkıne gıtmıyoruz işimizemi geliyor acaba? üzülerek söylüyorum ki işimize gelmiyenler artmaya başladı gibi :(
yinede alıp koyman bi emek emeğine sağlık

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
sen olmussun arkadasim, biz sana bosuna yorum yapiyoruz. hem diyosun 15 gündür bu isi yapiyorum, hem ticari kaygin yok, ama kartvizit o senin begenmedigin at zemine beyazi (nasi atiliyosa) yaz firma ismini, koy alta adresi, iste kart budur. sen fantazi ariyosun, arkadasta vergi levhasina benzetmis. buna da saygi duymayi ögrenmen gerek.

yorumlarınıza teşekkür ediyorum.ben her türlü yoruma açığım öyle olmasam zaten burda yapmaya çalıştıklarımı paylaşmam.benim anlatmak istediğim şudur.Bizim gibi acemilere dalga geçerek değilde yol göstererek yardımcı olun.şu şekilde hitap edilebilir mesela,kardeşim yazıların çok büyük şurasını şöyle burasını böyle yap veya falanca yerindeki hataları düzelt.bu şekildeki anlatımınız bizimde nerde hata yaptığımızı ve o hatayı tekrarlamamızı sağlayacaktır.yıllardır grafik çalışması yapmıyoruz öğrenmeye çalışıyoruz.buda sizin yardımlarınızla ve anlamlı açıklamalarınızla daha güzel bir çalışma ortaya çıkaracaktır.Benim görüşüm bu şekilde belki yanlış düşünüyorum olabilir onada saygı duyarım.Saygılar

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınıza teşekkür ediyorum.ben her türlü yoruma açığım öyle olmasam zaten burda yapmaya çalıştıklarımı paylaşmam.benim anlatmak istediğim şudur.Bizim gibi acemilere dalga geçerek değilde yol göstererek yardımcı olun.şu şekilde hitap edilebilir mesela,kardeşim yazıların çok büyük şurasını şöyle burasını böyle yap veya falanca yerindeki hataları düzelt.bu şekildeki anlatımınız bizimde nerde hata yaptığımızı ve o hatayı tekrarlamamızı sağlayacaktır.yıllardır grafik çalışması yapmıyoruz öğrenmeye çalışıyoruz.buda sizin yardımlarınızla ve anlamlı açıklamalarınızla daha güzel bir çalışma ortaya çıkaracaktır.Benim görüşüm bu şekilde belki yanlış düşünüyorum olabilir onada saygı duyarım.Saygılar

güzel kardesim benim, yok o kadar basitini yapmayi bizde biliriz. o dedegin world tede yapilir, at zamine beyazi, yaz üstüne yaziyi, 15 günlüğüm ama ben ne kartlar gördüm, ben felegin cemberinden gaçtim tarzindaki cevabina benim verebilecegim en usturuplu cevapti verdigim cevap, bilgi verilmez alinir. sen almasinin bilceksin bilgiyi

Katsumoto

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi ayçiçeği yağ reklamı gibi olmus bence tarla ve çiçeği kaldır sade bir zemin dene

zeynep topal

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar tamamen müşteriyle birebir tasarlandı. arka plan resminin olmasını kendisi istedi.renkler kendi tercihi.arkalı önlü olarak basılacak yorumlarınızı bekliyorum

resim850730911by0.jpg
benceo baskıda çıkmaz ve öyle bişeyi müşteri begenmez türkiyede senin yaptığı kartvizit tutulmaz önce kartvizitleri taklitle başlamalısın zaten onları taklit ederken yazı fontunu falan beğenmezsin falan değişiklikler olur dediğimi yaparsan karlı çıkarsın,

zeynep topal

🌱Yeni Üye🌱
ceren kuruyemiş

benceo baskıda çıkmaz ve öyle bişeyi müşteri begenmez türkiyede senin yaptığı kartvizit tutulmaz önce kartvizitleri taklitle başlamalısın zaten onları taklit ederken yazı fontunu falan beğenmezsin falan değişiklikler olur dediğimi yaparsan karlı çıkarsın,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...