Neler yeni

Kartvizitim screwshell

screwshell

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel anlatıyosunda benim böyle bir kaygım yok. Bu kendi açımdan böyle. Başka bir müşteriye yapmış olsam tabiki onun işi ile alakalı bir tasarım çalışırım. Veya üzerinde işi ile ilgili bilgilerini yazarım.
Ama kendim için tasarladığım bu kartta ben gerek görmüyorum.
Çünkü insanların akfasında her zaman bir yer bırakmışımdır ve kartımı 5 sene sonra bile görse mutlaka beni hatırlar.
Şimdi iş ile alakalı şöyle bir durum var.

Sadece grafik tasarımda yapmıyorum. Bi çok dalla ilgileniyorum. Bunların hepsini orada yazmak kartı bozacaktır.
Ben her zman söylüyorum benim için görsellik önemli. İnsanların akıllarında yapmış olduğum görsellerle kalmalıyım. Eğerki kalmıyorsam o zaman işimi iyi yapmıyorum demektir.

Müşterilerimlede konusuyorum ve bu kartın çok etkili olduğunu söylüyorlar.
Ve baskısıda bunun çok önemli. Asıl kendini gösteren baskısı. Kısmi laklı bir baskısı var sağ taraftaki M logosu ve arkasındaki kırmızı şekiller ve sol taraftaki M harfinden oluşan şekillere kısmı lak uygulandı.. Ve çok çarpıcı duruyor.

Müşterilerim üzerinde etkili oldu burada ne derseniz deyin ben başarılı oldum sonuçta bu tasarımla.

Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel anlatıyosunda benim böyle bir kaygım yok. Bu kendi açımdan böyle. Başka bir müşteriye yapmış olsam tabiki onun işi ile alakalı bir tasarım çalışırım. Veya üzerinde işi ile ilgili bilgilerini yazarım.
Ama kendim için tasarladığım bu kartta ben gerek görmüyorum.
Çünkü insanların akfasında her zaman bir yer bırakmışımdır ve kartımı 5 sene sonra bile görse mutlaka beni hatırlar.
Şimdi iş ile alakalı şöyle bir durum var.

Sadece grafik tasarımda yapmıyorum. Bi çok dalla ilgileniyorum. Bunların hepsini orada yazmak kartı bozacaktır.
Ben her zman söylüyorum benim için görsellik önemli. İnsanların akıllarında yapmış olduğum görsellerle kalmalıyım. Eğerki kalmıyorsam o zaman işimi iyi yapmıyorum demektir.

Müşterilerimlede konusuyorum ve bu kartın çok etkili olduğunu söylüyorlar.
Ve baskısıda bunun çok önemli. Asıl kendini gösteren baskısı. Kısmi laklı bir baskısı var sağ taraftaki M logosu ve arkasındaki kırmızı şekiller ve sol taraftaki M harfinden oluşan şekillere kısmı lak uygulandı.. Ve çok çarpıcı duruyor.

Müşterilerim üzerinde etkili oldu burada ne derseniz deyin ben başarılı oldum sonuçta bu tasarımla.

Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.

Peki bu da sizin düşünceniz.

Ama ben sizi dövmeci sandım.

Diyelim ki benim iş yerime geldiniz. Ben de iş yerimde yoktum. Sekreterime kartvizitimi bıraktınız. E bizim kızda o gün biraz dalgındı. Nasıl olsa kartvizit var diye de not almadı. Siz gittiniz. Ben iş yerime geldim sekreter kızımız bana kartviziti verdi.

-Bu arkadaş dövme mi yapıyor ? Bizimle ne iş için görüşmek istedi...
-Hatırlamıyorum...:S
-Neyse işletmemizin web sitesini yaptıracaktık. Bununla ilgili bir araştırma yaparmısın? Bize iyi bir webmaster lazım.
-Tabi...

İşi kaçırdınız...

Yukarıda verdiğim basit kurgusal örnekte de görüldüğü gibi... Grafik tasarım hem esteki hem de amaca hizmet etme yönünde başarılı olmalıdır.

screwshell

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet örneğin güzel. Burada ben sekretere kart bırakmam demeyeceğim :)

Tabiki doğru düşünce ama böyle bir durumla henüz karşılaşmadım.Belkide karşılaşırım bellimi olur. :)

Sağol teşekkür ederim.

farkyapmaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ustalarım arkadaş kartından bu kadar memnunken dahada konusmak sacma bence bırakın yaşasın kartının güzelliniğini

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence kartvizitin çok güzel. Kendine kartvizit hazırlamanın altında bişi aramamak lazım:)) Öyle değilmi:))

Tebrikler diyip kenara çekilmek lazım. Sonuçta bu senin seçimin :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet iyi. kendi çizginizi yansıtmışsınız... akılda kalıcı bir çalışma olduğunu düşünüyorum yani ne iş yaptığınızı yazmanıza gerek duymuyorum. zaten görenler kim olduğunuzu hatırlayacaktır. emeğinize sağlık!

furky76

🌱Yeni Üye🌱
..............

Bana sorarsanız bir kartvizitte sadece nick tlf ve mail(msn) adresi varsa bu kartvizit iş için değil liseli kızlara dağıtmak için yapılmıştır...

saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

screwshell

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
..............

Bana sorarsanız bir kartvizitte sadece nick tlf ve mail(msn) adresi varsa bu kartvizit iş için değil liseli kızlara dağıtmak için yapılmıştır...

saygılar

inanılmaz bir yorum daha. tebrik ederim....

baskha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
..............

saygılar

Sanırım bilmiyorsun gsmden sonra mail yada msn gibi araçların kulanıldıgın
sanırım bu fikri ortaya atan kiş ve kişler böyle bir eylenme bulunmuş olmalılar.

SAygılar

screwshell

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bazı arkadaşlarımız bu tarz işleri iyi biliyor olmalı :)