Neler yeni

Kartvizitteki adresler nasıl oluşturuluyor?

portuga

🌱Yeni Üye🌱
Kartvizitlerin arkalarında veya dergilerde gördüğümüz harita benzeri firmanın adresi gösteren şekiller nasıl yapılıyor?

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
krokilerden mi bahsediyorsunuz? eğer öyleyse vektörel programlardan birinde çizebilirsiniz...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bir kaç defa yapmıştım. Google Earth ten çekilmiş harita üzerinde freehandle yada corelle çizebilirsin.

nuhharun42

🌱Yeni Üye🌱
google earth hiç aklıma gelmzdi yaptığın bir örnek varmı lunatic

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Kartvizitlerin arkalarında veya dergilerde gördüğümüz harita benzeri firmanın adresi gösteren şekiller nasıl yapılıyor?

bir kartvizit için harita çizmenize gerek yok zaten kartvizitten ne kadar para kazanılıyorki; ama birde ona harita yapacaksınız. eğer ücretini alırsanız çizin tabiki, tavsiyem basitçe çizilmiş bir kroki yeterli bence

75152462zm6.jpg

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım güzel örnek vermiş. Ben uzun bir süre BİM marketlerinin insertlerini ve el ilanlarını yaptım. Genelde krokiler orayı tanıyan birinin kaba taslak el çizimi olarak yada google earth tan gelirdi. Biz tarayıp üzerinden sadeleştirilmiş halini çizerdik. Ama şuan elimde bir örnek yok eski işyerimde kaldı hepsi:)

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Buradan İstediğin tarz kroki elde edebilirsin.Ben sitelerimdede işlerimdede kullanıyorum..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ewt bencede o kadar uğraşmanıza gerek yok basit birşeyler yeterli.