Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

katalog çalışması

ddv

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese merhaba ben sitenize yeni üye oldum ve bir katalog çalışması yapıyorum daha önce matbaaya hiç çalışma göndermedim
çalışmamdan biraz bilgi veriyim daha iyi yardımcı olabilmeniz için elimde 2 boyutlu resimler vardı kendi çizdigim ve onu 3 boyuta çevirerek içine dolgu olarak texture fill dialog uyguladım renklendirdim fakat 300 dpı da bulanık gözüktügü içintexture options dan 6000 dpı yaptım şimdi düzeldi fakat bu çizimi nasıl jpeg olarak kayıt edicem çizim bittikden sonra jpeg olarak kayıt etsem matbaacıya verdigimde basabilirmi bunu yoksa başka işlemlerde yapmalımıyım

şimdiden teşekkürler

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
6000 dpi da iş zor basılır biraz, en yüksek 600 olmalı 304 dpi ideal,
siz resimlerin ve yazıların kırık olduğuna bakmayın onlar baskıda düzgün çıkar ;)

ddv

🌱Yeni Üye🌱
baskıda düzgün çıkarsa sorun yok ozaman 304 e çekiyorum dpı ı birde matbaaya verrirken hangi formatla kaydetmeliyim jpeg olarak biliyorum ama corelde jpeg ile kaydedemiyorum nasıl kaydedebilirim?

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
corel yaptığınız çalışmasına jpeg kaydetmek için File/Export tıklıyorsun altında JPG - JPEG Bitmaps yazısı görüyorsun kaydetsiniz çok basit iyi çalışmalar

ddv

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun takıldıgım başka yerler olursa sorabilirmiyim?

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
tabiki, bu sitede her sorduğunuz soruya mutlaka cevap bulabilirsiniz. ;)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz en sağlıklı dosya formatı olarak : tiff yada pdf kayıt ederek gönderin çalışmanızı .

besa

🌱Yeni Üye🌱
Bencede tiff formatının dışında film aşamasında sorun yaşarsınız. Ve fotoğrafları olabildiğince fotoshop'ta flaten image yapalım. Çünkü film aşamasında layers lerde problem olabiliyor. Söylemedi demeyin tecrübeyle sabit....

dmbnet

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık kardeşim yeni nesil gençliği başarılı ilerliyor. Sen de bu başarılar içerisinde her daim ilerle geliş ve geliştir kendini. başarılarının devamını diliyorum, çalışmanın özündeki mardin yöresinin yemeklerine hayranım özellikle de Kaburga Dolmasına yemiyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Gidip Mardinde bir yiyin. enfessss