Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kataloğ kapak ön çalışması yorum ltf

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
KFhM6.jpg

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence zemine yatmış bir elektrik kablosu kullancaksan daha temiz ve şık bir fotoğraf kullan. Bu şekilde hiç dikkat çekici durmuyor bence. Birde şirket ismi biraz ufak geldi bana

zypON.jpg

Sadece fikir amaçlı 5 dk lık bir çalışma yaptım :) Bu fikirden yola çıkarak çok daha iyisi yapılabilir diye düşünüyorum.

700-00087842w.jpg

Bu tarz bir fotoğrafta olabilir.

Son düzenleme:

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şu 5 dakikalık yorumlarınıza hastayım 5dakika da yaptım 10 dakikada yaptım yani çok güzel yaparım hemde 5dakikada. 5dakikada yaptığım buysa yarım saatte neler yaparım sen düşün muhabbetleri poffff bunu belirtmesen anlamayacağız o kapağı kaç dakika da yaptığını sanki lütfen şahsi algılama çok gördüm bu forumda bunları aynı bugün ne giysem de ki mazeret gibi acele oldu ondan olmadı halbuki yarışmayı seyretmeyenlerin bile gözüne sokuyorlar 1yıldır. :):)

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Bence zemine yatmış bir elektrik kablosu kullancaksan daha temiz ve şık bir fotoğraf kullan. Bu şekilde hiç dikkat çekici durmuyor bence. Birde şirket ismi biraz ufak geldi bana

zypON.jpg

Sadece fikir amaçlı 5 dk lık bir çalışma yaptım :) Bu fikirden yola çıkarak çok daha iyisi yapılabilir diye düşünüyorum.

700-00087842w.jpg

Bu tarz bir fotoğrafta olabilir.

Adamın yaptığı daha iyi.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Fotoğrafta temiz bir zemin daha iyi olur. Ama renkler mümkünse aynı olsun.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Ya arkadaşlar fikrimi belirtmek için yaptım anlamadınız heralde , yoksa bunlar daha iyi felan demedim ki. Logoya uygun bir kablo koyabilirsin diye gösterdim bu kadar..

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
degerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar farklı bir kapak yapmayı düşünüyourm belki ön çalışma için çok yeterli olmasada bir yol çizmek için sizin yorumlarınız çok önemli

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hugareva adlı üye den acaba rica etsek nasıl gölgelendirme yaptığını anlatabilir mi?

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
degerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar farklı bir kapak yapmayı düşünüyourm belki ön çalışma için çok yeterli olmasada bir yol çizmek için sizin yorumlarınız çok önemli

Ön yargılarından kurtulmuş ve sadece öneri almak için bu konuyu açtığınız için sizi tebrik ediyorum. Şu forumda ki üslupsuz yorum yapanlar gerçekten usandırmaya başladı. Ben sadece değişik bir açıdan yaklaşılabilir diye zaman ve emek harcıyorum , adamlar sen mi daha iyisin ben mi daha iyiyiğim mantığından sıyrılamıyorlar hala :smile: ve herkese kendi dar açılarından bakıp yorum yapıyorlar..

Bizede izleyip tebessüm etmesi kalıyor :) Bırakın benim yazdığım mesaja arkadaş cevap versin, konu kimin ? bunu unutmayın

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar hepinize çokk tşk ederim degerli yorumlarınız için

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar 15 yıldır matbaa ustalığı yaapıyorum ben 5 yıldır bilğisayara agırlık veriyorum bazen böle tıkılırım işte yorumlarınız degerlidir eleştirileri severim ben. kimse kimsenin yaptıgı begenmek zorunda değildir bu çalışmada çok özel bir çalışma değil ben yaptıgım işi begenmediğim zaman sizlerin begenmeyip yorum yapması gayet normal. arkadaşım yaptıgım işle ilğili çalışma yapmış atmışta onada saygı duyuyorumda ama bu kadar basitleştirmemek gerekiyo bence hepinize saygılarımla dostlar

bilgisiz

🌱Yeni Üye🌱
bence kişinin bilgisini 5 dk 10 dk yaptım gibi sözcükler kullanarak göstermesi gayet doğal sonuçta ortaya çıkardığı eser diğerine yol gösteriyor kibir olarak değerlendirmemek gerek