Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Tasarım

bilalture42

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Uzunca zamandır video editörlüğü ve fotoğraf çekimleri yapıyorum şimdi müşterilerimden bazıları benden katalog tasarımı istedi kapak tasarımlarını yaptım fakat ücret olarak hiç bir bilgim yok katalog tasarımları ne kadar ücrete yapılır kataloglardan biri 62 sayfa diğeri 46 sayfa. Bide katalog tasarımı işlerinde baskı fiyatı falan konuşmalı mıyım yani sadece katalog tasarımı işi alacağımda neye dikkat etmeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim.

codestech

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Masaüstü yayıncılık çok sayfalı işlerde, bütçe süre-emek orantılı işler. Yani ben 600 sayfalık faaliyet raporu hazırladım 10 günde fiyatına 800tl istedim. Başka bir işte 42 sayfa aylık dergi hazırladım. Hem bunu taslak olarak yıl boyu kullanacaklarını belirttikleri için 14 günde tamamladım. 2400 istedim. Bir yerel gazete tasarladım 400tl yani sen ne kadar yoruldun ona göre fiyat iste sen kaç paralık tasarımcısın onun analizini yap. İşinin kalitesinin fazlasını istemeki daha kaliteli işler için atacağın adımın olsun. Kolay gelsin benim fikrim 500tl iste