Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba; İşin mahiyeti hakkında net bilgiler verilmeden size net fiyat vermek mümkün olamaz, afaki olarak verilen fiyat ise ne ölçüde geçerli olacaktır. Siz yeri görmeden totem siparişi alırmısınız? Kapak kaç gr. selefonu matmı parlakmı iç sayfalar kaç gram kapakta lak- kısmı lak- gofre isteniyormu, dia çekimleri deniyor ortalama kaç ürünün çekimi yapılacak ayrıca ürün detayını içeren kesitler kullanılacakmı çizim yapılacakmı resim çekilecek ortam studio ortamına uygunmu ışık, zemin taşıyacakmıyız firma ne kadar profesyonel bu konuda mağaza vb. soruların yanıtını almadan size fiyat vermek pek mantıklı değil birebir sizinle irtibata geçmemiz halinde konuya yardımcı olabileceğimiz gibi bu ve bu tür işlerinize profesyonelce çözüm üretebiliriz. Kolay gelsin. BuDa
Ümraniyede oturuyorum.Kendimi yetiştirmek üzere iş arıyorum.Yazdığım programları iyi derecede kullanabiliyorum.Tesettürlüyüm. Olumlu ya da olumsuz cevabınızı bekliyorum.