Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog tasarımı yapabilecek freelance grafiker arkadaşlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oldu olacak bedava yapın.....piyasayı altüst edenlerin mesleki ömrü fazla sürmez arkadaşlar rahat olun ....

myan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eticaretturkiye.com
FreeLance Olarak Corel Draw, P.Shop, Illistrator, DremWever, Flash, Asp Ve Server Sistemleri Konusunda Destek Verebilirim

Saygılar

BuDa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba; İşin mahiyeti hakkında net bilgiler verilmeden size net fiyat vermek mümkün olamaz, afaki olarak verilen fiyat ise ne ölçüde geçerli olacaktır. Siz yeri görmeden totem siparişi alırmısınız? Kapak kaç gr. selefonu matmı parlakmı iç sayfalar kaç gram kapakta lak- kısmı lak- gofre isteniyormu, dia çekimleri deniyor ortalama kaç ürünün çekimi yapılacak ayrıca ürün detayını içeren kesitler kullanılacakmı çizim yapılacakmı resim çekilecek ortam studio ortamına uygunmu ışık, zemin taşıyacakmıyız firma ne kadar profesyonel bu konuda mağaza vb. soruların yanıtını almadan size fiyat vermek pek mantıklı değil birebir sizinle irtibata geçmemiz halinde konuya yardımcı olabileceğimiz gibi bu ve bu tür işlerinize profesyonelce çözüm üretebiliriz. Kolay gelsin. BuDa

GGönül

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler
Illustrator (iyi derecede)
Photoshop (iyi derecede)
Indesıgn(iyi derecede)
Dreamweaver CS3 (iyi derecede)
Fireworks(iyi derecede)
Flash(iyi derecede)

Ümraniyede oturuyorum.Kendimi yetiştirmek üzere iş arıyorum.Yazdığım programları iyi derecede kullanabiliyorum.Tesettürlüyüm.
Olumlu ya da olumsuz cevabınızı bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...