Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katliam, vahşet! (Calderon Yunusları'nın katledilişi!)

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bakamadım. :crying:Kanlı suları gördüm sadece. Dünden beri bu başlığa bir türlü elim gitmedi. Ama olamaz yaa. Bu kadar vahşi insanlar kendine insan diyorsa ben insanım demem diyemem. Dünyaya vahşet ve kan yayanların hiçbirşey olmamış gibi davranması kabullenilemez. Sonları aynı olur dilerim.
:crying:

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Bakamadım. :crying:Kanlı suları gördüm sadece. Dünden beri bu başlığa bir türlü elim gitmedi. Ama olamaz yaa. Bu kadar vahşi insanlar kendine insan diyorsa ben insanım demem diyemem. Dünyaya vahşet ve kan yayanların hiçbirşey olmamış gibi davranması kabullenilemez. Sonları aynı olur dilerim.
:crying:

Sonlarının aynı olacağı inancındayım... Nitekim, sonları da aynı olmadı mı? !!!
Bkz:

5/4.4. Fil Suresi (anlamı):
Bismillahirrahmanirrahim
(Ey Muhammed! Kâbe'yi yıkmaya gelen) Fil sahiplerine Rabbinin ne yaptığını görmedin mi?
Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı?
Onların üzerine, sert taşlar atan sürülerle kuşlar gönderdi.

Sonunda onları, yenilmiş ekin gibi yaptı.

İnsanlığın ve insanların(!) gittikleri yol, bu yol(!) olmaya devam ederse şayet; yukarıdaki surede bildirilenlerin yaşanması yakındır diye düşünüyorum ve buna bütün kalbimle inanıyorum. :crying:

Allah'ım (c.c.) onları da "yenilmiş ekin gibi" yapsın. Amin! :crying:

Konuya göstermiş olduğunuz duyarlılık ve yorumlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır arkadaşlar. :crying:
Konu her güncellendiğinde, içim bir o kadar acısa da; bu konunun (ve benzeri konuların) güncel kalması için elimden geleni yapacağım.
Saygılarımla...

grafiker nuray

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu insanları elime geçirip beyinlerini sökmek istiyorummmmmmm :S
onlardan ne farkım kalıyor ama hakediyorlar.....
hepsinin sonuçları aynı olur inşallah....

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorum yapan bütün arkadaşlarıma, duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.

NURAYPACULOGLU

Acemi Tasarımcı

pisi_pisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Heryıl 23 000 yunus japon balıkçılar tarafından katledilir. Japonya'nın Taiji bölgesinde 23 000 yunus vahşice öldürülüyor, Japon hükümeti tarafından görüntü alınmasının yasaklanmış
Japon hükümetinin balina yasağını kaldırmak için uyguladığı kirli oyunlaradan tutunda balina ve yunus eti tüketmenin insan sağlığına zararlarına kadar birçok tema işlenmiş.
karada yada suda nerede olursa olsun hayvanlara insanlar tarafindan yapilan her turlu iskence, katliam kotu davranisi artik kosede oturup sadece kinamanin yetmedigini dusunyorum kan akitmalar, zehirlemeler, olumler hergün binlerce hayvan bu şekilde can veriyor...
ayrıca bir de yiyecek ihtiyacından apayrı olan bir olay vardır ki, yenecek dahi olsa zevk için öldürmektir. işte bu, gerçekten katliamdır. örneğin, iki yudumda bitecek aptal bir köpekbalığı yüzgeci çorbası yapmak için kendi halinde gezen zavallı koskoca köpekbalığını yakalayıp yüzgeçlerini kestikten sonra kanlar içerisinde can çekişe çekişe ölmek üzere denize bırakılması bir katliamdır. ve evet, bu örnek gerçekten yapılan bir şeydir. aynı üstüne gerizekalı bir kürk giyip mal mal dolaşıcan diye kürkü haricinde hiçbir amaç için kullanılmayan bir hayvanı öldürmek veya salak bir çanta için, derisi haricinde bir amaçla öldürülmeyen bir hayvanı öldürmek gibidir; hatta direkt aynı şeydir.

yunuslar dışında domuzlar da var, atlar filler, kediler, köpekler... her bir hayvan var.
ayrıca fare,yılan,akrep,yosun,deniz anası,çiğ balina,cırcır böceği, kurt,çekirge,köpek *****i,
Buzağı testisi ve bunun gibi bir sürü şey...

Bu katliama karşı çıkanların, marketlerden konserve ton balığı alması da manidardır.