Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katolog fotolarının düzenlemesi için grafiker aranmaktadır...

eaktas92

🌱Yeni Üye🌱
Yeni çıkaracağımız katalog için grafiker arkadaş aranmaktadır Ofis ortamında yerimizde yevmiye ile çalışacak birini arıyoruz...

Yapılacak iş

Çekilen fotoğrafların düzenlenmesi ve katalog tasarımı..

Not:önemle rica olunur çalışmak istediği programları yanında getirmelerini rica ediyorum veya cs4 yeterliyse getirmesede olur..

İletişim

Adres : Mahmut Bey Caddesi No : 211 Güneşli - Bağcılar / İSTANBUL

Telefon : (0212) 550 06 53

Gsm: (0532) 612 92 98
Mail:aktascini@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

eaktas92

🌱Yeni Üye🌱
Freelance düşünmüyoruz zaten iş en fazla 3 4 gün sürecek bir iş genel olarak gündelik 50 tl düşünüyoruz.....

eaktas92

🌱Yeni Üye🌱
Yeni çıkaracağımız katalog için grafiker arkadaş aranmaktadır Ofis ortamında yerimizde yevmiye ile çalışacak birini arıyoruz...

Yapılacak iş

Çekilen fotoğrafların düzenlenmesi ve katalog tasarımı..

Not:önemle rica olunur çalışmak istediği programları yanında getirmelerini rica ediyorum veya cs4 yeterliyse getirmesede olur..

İletişim

Adres : Mahmut Bey Caddesi No : 211 Güneşli - Bağcılar / İSTANBUL

Telefon : (0212) 550 06 53

Gsm: (0532) 612 92 98
Mail:aktascini@gmail.com

İstenilen eleman bulunmuştur ilan aktif değildir.