Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

katolog kapağı

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
tasarım güzel ellerine sağlık

müşterilerin isteklerinide çok iyi bilirim bu grafikerlerin en büyük kabusudur tasarımlarına zorla müdahale eden müşteriler...

sana tavsiyem tasarımı biraz daha yumuşat ve canlandır sonra yaptığın şeyi önce sen beğen ve bu inançla müşteriye sun o zaman kabul ediyorlar.

şimdi bence sütun düşüncesi güzel inşaatın tarihini anlatıyor ve simgeliyor ama çok kalın biraz daha ince olabilir ama sütün üstlerindeki o kıvrımlı bölge alta doğru geniş olmalı.
yani sütün başları gövdeden çok ince kalmış.

damla amblemi şartmı sıhi tesisat işi yapmıyorlarsa sütundan bir logo daha güzel olur ama tamamlanmamış yarım bir görüntü olmalı o yuvarlak içinde ;)

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında bunlar inşaattan daha çok dekorasyon işiyle uğraşıyorlar yani şöyle ki doğal taşlarla süslemeler, yapay şelaleler vs. en birsürü farklu şey sundum aslında ama malesef kandıramadım en sonunda siz istediniz diye bıraktım askıya gitti:S yorumlarınız için çk teşşekürler

pelinduygu

🌱Yeni Üye🌱
çok küçük yapmışın ondan olabilir daha büyüğü yokmuydu

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende diğer arkadaşların fikirlerine katılıyorum..su damlası estetik durabilir ama her görsel her afişte logoda yada baskıda olmaz yani su damlası ve inşaat bende anlayamadım doğrusu...başarılar arkadaşımm

vilareal_sanfran

🌱Yeni Üye🌱
Hem logoyu hem de sutunlari kuculterek gormeyi bi dene. Sutunlar cok fazla goz aliyor. Bence sadece type kullansan daha guzel olur. Boyle cok karmasik ve rahatsiz edici duruyor.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence logo güzel olmuş özellikte t harfi hoşuma gitti ama damlaya bir anlam veremedim neyi ifade ediyor

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TUANA cennete düşen ilk yağmur damlası anlamına geliyor. Yorumlarınız için teşekkürler