Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kaydet işlemi

kadriatesci

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar.ben bir form hazırladım .bu formda kaydetme seçeneğim var.onu kaydetmek için kod lazım sanırım.bir word dökümanı olarak kaydetmesini vede bu kayıtlı olan dosyayıda kişilerin okumasını istiyorum.bunun için ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

delyeagle

🌱Yeni Üye🌱
selamlar,
sorunu tam olarak anlamadim. yani gerceklestirmek istedigin fonksiyon nedir tam olarak?
kullandigin dil nedir?
hangi veritabanini kullaniyorsun?
bunlari yazarsan belki bi yol gosterebiliriz...

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
selamlar,
sorunu tam olarak anlamadim. yani gerceklestirmek istedigin fonksiyon nedir tam olarak?
kullandigin dil nedir?
hangi veritabanini kullaniyorsun?
bunlari yazarsan belki bi yol gosterebiliriz...

Veri tabaıyla pek bi ilgisiyok bunun direk text dosyasına kayıt yapmaktan bahseyio sizinde söylediğiniz gibi hangi dilde çalışıtığını bildirirse yardımcı olabiliriz

student

🌱Yeni Üye🌱
ilk olarak bir dosya oluşturmalısın
Kod:
$ac =fopen("index.doc","w"); //w dersek olmazsa bile kendisi oluşturuyor
fputs($ac,"merhaba bunlar içine ayzılcak sdasdasd");
fclose($ac);

kadriatesci

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben özel bir şirkette çalışan bir arkadaşımın ricası üzerine şirketteki kişilerin mesai saatleri çizelgesi şablonu unu dreamweaver da oluşturdum.altınada kaydet butonu nu yerleştirdim.kaydetmesini istediği dosyaya mı yoksa maille patronun mailine mi göndermesini istediğini sorduğumda siteye kaydetmesini ve bunuda şirkettekilerin görmesini istediğini söyledi.konuya arkadaşımın bana bu kadar aktarmasıyla vakıfım.ona bilgi işlemdeki arkadaşların yardımcı olabiliceğini söylediğimde onların bunu bilmediklerini söyledi.benim bu konuda ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz ?