Reyhan o kişinin burcu kızılderili burçlarına göre YILAN burcuymuş, gerisini de sen düşün.:D
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 22 May 2010 #81 Reyhan o kişinin burcu kızılderili burçlarına göre YILAN burcuymuş, gerisini de sen düşün.
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 22 May 2010 #82 Yasemeng hanım teşekkür ederim. Bıraktım bu işleri ve artık limon satıyorum. Alırmısın kilo 1.500 tdesigner84, benden ne arı üye olur ya Reyhan, ağlama yahu.. ühü.. ben ağlarımm böööüüüüggghhh
Yasemeng hanım teşekkür ederim. Bıraktım bu işleri ve artık limon satıyorum. Alırmısın kilo 1.500 tdesigner84, benden ne arı üye olur ya Reyhan, ağlama yahu.. ühü.. ben ağlarımm böööüüüüggghhh
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #83 tdesigner84' Alıntı: Reyhan o kişinin burcu kızılderili burçlarına göre YILAN burcuymuş, gerisini de sen düşün. Genişletmek için tıkla ... amaninnnnnnnnn cancaz korkuyorum yaaaa:worried::worried::worried::worried::worried: Ama zararsızdır dimi yani öyle umuyorum
tdesigner84' Alıntı: Reyhan o kişinin burcu kızılderili burçlarına göre YILAN burcuymuş, gerisini de sen düşün. Genişletmek için tıkla ... amaninnnnnnnnn cancaz korkuyorum yaaaa:worried::worried::worried::worried::worried: Ama zararsızdır dimi yani öyle umuyorum
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 22 May 2010 #84 creedwar' Alıntı: tdesigner84, benden ne arı üye olur ya Genişletmek için tıkla ... Çok faydalı bir arı olacağınızı seziyorum. ryhnylmz' Alıntı: amaninnnnnnnnn cancaz korkuyorum yaaaa:worried::worried::worried::worried::worried: Ama zararsızdır dimi yani öyle umuyorum Genişletmek için tıkla ... Sana zararı dokunmaz, söz.
creedwar' Alıntı: tdesigner84, benden ne arı üye olur ya Genişletmek için tıkla ... Çok faydalı bir arı olacağınızı seziyorum. ryhnylmz' Alıntı: amaninnnnnnnnn cancaz korkuyorum yaaaa:worried::worried::worried::worried::worried: Ama zararsızdır dimi yani öyle umuyorum Genişletmek için tıkla ... Sana zararı dokunmaz, söz.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #85 creedwar' Alıntı: Reyhan, ağlama yahu.. ühü.. ben ağlarımm böööüüüüggghhh Genişletmek için tıkla ... ağlamıyorum tamam tdesigner84' Alıntı: Çok faydalı bir arı olacağınızı seziyorum. Sana zararı dokunmaz, söz. Genişletmek için tıkla ... emin misin? bak yakana yapışırım bişicikler olsa
creedwar' Alıntı: Reyhan, ağlama yahu.. ühü.. ben ağlarımm böööüüüüggghhh Genişletmek için tıkla ... ağlamıyorum tamam tdesigner84' Alıntı: Çok faydalı bir arı olacağınızı seziyorum. Sana zararı dokunmaz, söz. Genişletmek için tıkla ... emin misin? bak yakana yapışırım bişicikler olsa
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 22 May 2010 #86 ryhnylmz' Alıntı: emin misin? bak yakana yapışırım bişicikler olsa Genişletmek için tıkla ... Güvenmiyor musun bana? :emo1: Neyse konuyu çok dağıttık. Yeni listesi olan yok mu? :rofl:
ryhnylmz' Alıntı: emin misin? bak yakana yapışırım bişicikler olsa Genişletmek için tıkla ... Güvenmiyor musun bana? :emo1: Neyse konuyu çok dağıttık. Yeni listesi olan yok mu? :rofl:
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #87 tdesigner84' Alıntı: Güvenmiyor musun bana? :emo1: Neyse konuyu çok dağıttık. Yeni listesi olan yok mu? :rofl: Genişletmek için tıkla ... evet bence blaya geçelim kayıp aranıyordan çıktı burası
tdesigner84' Alıntı: Güvenmiyor musun bana? :emo1: Neyse konuyu çok dağıttık. Yeni listesi olan yok mu? :rofl: Genişletmek için tıkla ... evet bence blaya geçelim kayıp aranıyordan çıktı burası
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 22 May 2010 #88 martin78' Alıntı: O kendini biliyor. Senin rahatladıysa benim de rahatladı. :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... annem gibisin.. bu konuyu açmanı sevmiyorum:emo1: o kara murat benim reyhan:rofl: ryhnylmz' Alıntı: tebi rahatlar evde kalmaz ki ben alacam onu Genişletmek için tıkla ... yerim evini de kalmasını da, bana seni gerek seni ha bi de Nihat abiyi ve skyfoxu arayrum
martin78' Alıntı: O kendini biliyor. Senin rahatladıysa benim de rahatladı. :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... annem gibisin.. bu konuyu açmanı sevmiyorum:emo1: o kara murat benim reyhan:rofl: ryhnylmz' Alıntı: tebi rahatlar evde kalmaz ki ben alacam onu Genişletmek için tıkla ... yerim evini de kalmasını da, bana seni gerek seni ha bi de Nihat abiyi ve skyfoxu arayrum
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #89 Nur' Alıntı: annem gibisin.. bu konuyu açmanı sevmiyorum:emo1: o kara murat benim reyhan:rofl: yerim evini de kalmasını da, bana seni gerek seni ha bi de Nihat abiyi ve skyfoxu arayrum Genişletmek için tıkla ... Nihat abiyi en son sözlükte gördüm Nur Skyfox u görmedim ama hala kayıp sanırım Martin namın aldı başını yürüdü sözlükte bile kayıp aranıyor var artık Son düzenleme: 22 May 2010
Nur' Alıntı: annem gibisin.. bu konuyu açmanı sevmiyorum:emo1: o kara murat benim reyhan:rofl: yerim evini de kalmasını da, bana seni gerek seni ha bi de Nihat abiyi ve skyfoxu arayrum Genişletmek için tıkla ... Nihat abiyi en son sözlükte gördüm Nur Skyfox u görmedim ama hala kayıp sanırım Martin namın aldı başını yürüdü sözlükte bile kayıp aranıyor var artık
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2010 #90 ryhnylmz' Alıntı: Nihat abiyi en son sözlükte gördüm Nur Skyfox u görmedim ama hala kayıp sanırım Genişletmek için tıkla ... Sen ispiyoncu musun?
ryhnylmz' Alıntı: Nihat abiyi en son sözlükte gördüm Nur Skyfox u görmedim ama hala kayıp sanırım Genişletmek için tıkla ... Sen ispiyoncu musun?
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #91 martin78' Alıntı: Sen ispiyoncu musun? Genişletmek için tıkla ... :S değilim.
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2010 #92 ryhnylmz' Alıntı: :S değilim. Genişletmek için tıkla ... Niye?????? :emo1: Söyle bakalım: Nur tdesigner84 skyfox Nihat Baysal nerede söyle çabuk yoksa ben seni konuşturmasını bilirim. :rofl::rofl:
ryhnylmz' Alıntı: :S değilim. Genişletmek için tıkla ... Niye?????? :emo1: Söyle bakalım: Nur tdesigner84 skyfox Nihat Baysal nerede söyle çabuk yoksa ben seni konuşturmasını bilirim. :rofl::rofl:
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #93 martin78' Alıntı: Niye?????? :emo1: Söyle bakalım: Nur tdesigner84 skyfox Nihat Baysal nerede söyle çabuk yoksa ben seni konuşturmasını bilirim. :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum:S bana sorma küstüm sana:S
martin78' Alıntı: Niye?????? :emo1: Söyle bakalım: Nur tdesigner84 skyfox Nihat Baysal nerede söyle çabuk yoksa ben seni konuşturmasını bilirim. :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum:S bana sorma küstüm sana:S
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2010 #94 ryhnylmz' Alıntı: bilmiyorum:S bana sorma küstüm sana:S Genişletmek için tıkla ... Niye ki???? :crying:
ryhnylmz' Alıntı: bilmiyorum:S bana sorma küstüm sana:S Genişletmek için tıkla ... Niye ki???? :crying:
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #95 martin78' Alıntı: Niye ki???? :crying: Genişletmek için tıkla ... ispiyoncuyum ben:S
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2010 #96 ryhnylmz' Alıntı: ispiyoncuyum ben:S Genişletmek için tıkla ... Aaaaa yanlış yazmışım ispanyol musun diyecektim ya özür. :smile:
ryhnylmz' Alıntı: ispiyoncuyum ben:S Genişletmek için tıkla ... Aaaaa yanlış yazmışım ispanyol musun diyecektim ya özür. :smile:
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #97 martin78' Alıntı: Aaaaa yanlış yazmışım ispanyol musun diyecektim ya özür. :smile: Genişletmek için tıkla ... çevir kazı yanmasın :S beni kendi halime bırak ağlıciğim:S
martin78' Alıntı: Aaaaa yanlış yazmışım ispanyol musun diyecektim ya özür. :smile: Genişletmek için tıkla ... çevir kazı yanmasın :S beni kendi halime bırak ağlıciğim:S
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2010 #98 ryhnylmz' Alıntı: çevir kazı yanmasın :S beni kendi halime bırak ağlıciğim:S Genişletmek için tıkla ... ama doktor sakın kendi haline bırakmayın yalnız da kalmasın dedi. :sadsmile:
ryhnylmz' Alıntı: çevir kazı yanmasın :S beni kendi halime bırak ağlıciğim:S Genişletmek için tıkla ... ama doktor sakın kendi haline bırakmayın yalnız da kalmasın dedi. :sadsmile:
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul 22 May 2010 #99 martin78' Alıntı: ama doktor sakın kendi haline bırakmayın yalnız da kalmasın dedi. :sadsmile: Genişletmek için tıkla ... bırak doktoru dinlemem ben ağliciğim:S ispiyoncuyum bennnnn:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:
martin78' Alıntı: ama doktor sakın kendi haline bırakmayın yalnız da kalmasın dedi. :sadsmile: Genişletmek için tıkla ... bırak doktoru dinlemem ben ağliciğim:S ispiyoncuyum bennnnn:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2010 #100 ryhnylmz' Alıntı: bırak doktoru dinlemem ben ağliciğim:S ispiyoncuyum bennnnn:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: Genişletmek için tıkla ... Aaaaa ama yapmayın böyle küçük hanım bizi de üzüyorsunuz. Arama listesi: Nur skyfox Nihat BAYSAL bir de maskotu arıyorum.
ryhnylmz' Alıntı: bırak doktoru dinlemem ben ağliciğim:S ispiyoncuyum bennnnn:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: Genişletmek için tıkla ... Aaaaa ama yapmayın böyle küçük hanım bizi de üzüyorsunuz. Arama listesi: Nur skyfox Nihat BAYSAL bir de maskotu arıyorum.