Yo ben bu çalışmadan söz ediyordum,ağaç ve su içindeki heykel güzel olmuş siz mi çizdiniz diye merak ettim.Merakımı gidermiş oldunuz tabii.Sandal ve su için smudge tool u kullanabilirsiniz belki,suyu sandala doğru dalgaymış gibi sürüklersiniz hafifçe daha sonrada sudaki o kısımları biraz beyazlatırsınız .Bi öneri tabii daha önce yapmıştım bu şekilde işe yaramıştı.
önerinizi dikkate alacağım. yorumunuz için teşekkür ederim.
Bence kusuru yok. Çok güzel. Kayık da yerli yerinde. Eğer solda havada kalan kısımdan kasıt sivri olan bölümse onu sudaki yansıma olarak düşünmüş olabilir (-ki öyle duruyor). Kendi içinde mantıklı. Gölgenin yeri tartışılabilir. Ve bence üzerinde durulmayacak bir ayrıntı.
Sıradışı ve güzel.
teşekkür ederim. beğenmenize sevindim.
sivri yerden kastınız neresi anlamadım ama, ben bu çalışmayı yaparken deniz değil de göl ya da akışkanlığı fazla olmayan bir akarsu vs. gibi daha durgun bir su düşünmüştüm. o yüzden fazla bir köpük, dalga, vs. fazla yapmadım. ama anlıyorum ki bu da algılanmasını güçleştirmiş ve o kısım biraz eksik ve hatalı gibi olmuş.
Çok çok başarılı olmuş inanın 5 dk dır çalışmanıza hayran hayran bakıyorum öyle bir dalmışım ki patronuma yakalanıyordum
Bir çalışmanızda doğumgününüze az kaldığını ifade etmiştiniz umarım eşiniz size tablet süprizi yapar
çalışmanıza gelince ağaçlık bölge bence harika olmuş ışık-gölge olayını çok iyi vermişsiniz.Son günlerde ki üretkenliğiniz ve çalışmalarınızda ki ilerleyişinizden dolayı tebrik etmek isterim:alkis::alkis::alkis:
beğenmeniz hoşuma gitti. :smile: eşimin bana tablet almasına gelince şu sıralar herhangi birşey almak gerçekten çok zor. özellikle krizdeyken ve evli olunca ve de hala taksit ödüyorken. :worried:
aslında bu çalışmalar birkaç ay önce yaptığım çalışmalardı. bir süredir işlerim dolayısıyla illustrasyon konusunda fazla ilgilenemiyorum. ancak yine de yaptığım çalışmalarımı yayınlamak istedim.
yapma ve yayınlama sıraları farklı farklı olsa da, sizde oluşturduğu ilerleme algısı, sanırım çalışmalar üzerine harcadığım farklı süreler neticesinde oluştu.
yorumunuza ve ilginize teşekkür ediyorum.