Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayıp Dünya

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photshop CS3 + Mouse + taslak kullanmadım

kayipdunya3.jpg

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Güzel görünüyor ama hala bitmemiş bir çalışmaymış gibi bir izlenim veriyor. Bence birazdaha ayrıntıya inmelisin.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Serüvenist e bende katılıyorum. Dahada ayrıntı olursa daha güzel olucak.
Mesela kayık ve deniz bütünleşmemiş, kayık havada duruyor gibi...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel olmuş ellerinize sağlık,sandalın bize bakan kısmını biraz daha su içinde yapmalısınız bence,fazla havada duruyor.Birde burada ki tüm çizimler size mi ait merak ettim.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
haklısınız sanırım, ama sizce sandalın suya oturtmak için nasıl bir yol izlemeliyim? bu konu ve datylandırma konusunda öneri de verirseniz sevinirim. biraz dalag ve köpük eklesem sizce o etkiyi verir mi?

bilgilknur, eğer sorunuzu doğru anladıysam: evet, forumda yayınladığım tüm "çalışmalar"ın hepsi bana ait. eğer çizimleri soruyorsanız, "gaia" isimli çalışmamda kadın figürünün vücudu için iki fotoyu birleştirip referans olarak kullandım. "çöle yelken açmak" isimli çalışmamda da geminin gövdesi ve direkleri için referans aldığım bir foto var. onun dışındakilerin herşeyleri bana ait.

yorumlarınıza teşekkür ederim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bütün olarak güzel olmuş,sandal kısmına bende katılıyorum
eline sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence suyun içinde kayık olan bir fotoğraf bulup incelemelisin.
Ama şunu söyliyebilirim kayığın suyla olan bölgesine dalga ve köük ilavesi yapmalısın.
Özellikle kayığın sol tarafı çok havada duruyor dalgalarla kapatabilirsin orayı.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yo ben bu çalışmadan söz ediyordum,ağaç ve su içindeki heykel güzel olmuş siz mi çizdiniz diye merak ettim.Merakımı gidermiş oldunuz tabii.Sandal ve su için smudge tool u kullanabilirsiniz belki,suyu sandala doğru dalgaymış gibi sürüklersiniz hafifçe daha sonrada sudaki o kısımları biraz beyazlatırsınız .Bi öneri tabii daha önce yapmıştım bu şekilde işe yaramıştı.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Bence kusuru yok. Çok güzel. Kayık da yerli yerinde. Eğer solda havada kalan kısımdan kasıt sivri olan bölümse onu sudaki yansıma olarak düşünmüş olabilir (-ki öyle duruyor). Kendi içinde mantıklı. Gölgenin yeri tartışılabilir. Ve bence üzerinde durulmayacak bir ayrıntı.

Sıradışı ve güzel.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Çok çok başarılı olmuş inanın 5 dk dır çalışmanıza hayran hayran bakıyorum öyle bir dalmışım ki patronuma yakalanıyordum:)Bir çalışmanızda doğumgününüze az kaldığını ifade etmiştiniz umarım eşiniz size tablet süprizi yapar:)
çalışmanıza gelince ağaçlık bölge bence harika olmuş ışık-gölge olayını çok iyi vermişsiniz.Son günlerde ki üretkenliğiniz ve çalışmalarınızda ki ilerleyişinizden dolayı tebrik etmek isterim:alkis::alkis::alkis:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yo ben bu çalışmadan söz ediyordum,ağaç ve su içindeki heykel güzel olmuş siz mi çizdiniz diye merak ettim.Merakımı gidermiş oldunuz tabii.Sandal ve su için smudge tool u kullanabilirsiniz belki,suyu sandala doğru dalgaymış gibi sürüklersiniz hafifçe daha sonrada sudaki o kısımları biraz beyazlatırsınız .Bi öneri tabii daha önce yapmıştım bu şekilde işe yaramıştı.

önerinizi dikkate alacağım. yorumunuz için teşekkür ederim.

Bence kusuru yok. Çok güzel. Kayık da yerli yerinde. Eğer solda havada kalan kısımdan kasıt sivri olan bölümse onu sudaki yansıma olarak düşünmüş olabilir (-ki öyle duruyor). Kendi içinde mantıklı. Gölgenin yeri tartışılabilir. Ve bence üzerinde durulmayacak bir ayrıntı.

Sıradışı ve güzel.
teşekkür ederim. beğenmenize sevindim.
sivri yerden kastınız neresi anlamadım ama, ben bu çalışmayı yaparken deniz değil de göl ya da akışkanlığı fazla olmayan bir akarsu vs. gibi daha durgun bir su düşünmüştüm. o yüzden fazla bir köpük, dalga, vs. fazla yapmadım. ama anlıyorum ki bu da algılanmasını güçleştirmiş ve o kısım biraz eksik ve hatalı gibi olmuş.

Çok çok başarılı olmuş inanın 5 dk dır çalışmanıza hayran hayran bakıyorum öyle bir dalmışım ki patronuma yakalanıyordum:)Bir çalışmanızda doğumgününüze az kaldığını ifade etmiştiniz umarım eşiniz size tablet süprizi yapar:)
çalışmanıza gelince ağaçlık bölge bence harika olmuş ışık-gölge olayını çok iyi vermişsiniz.Son günlerde ki üretkenliğiniz ve çalışmalarınızda ki ilerleyişinizden dolayı tebrik etmek isterim:alkis::alkis::alkis:

beğenmeniz hoşuma gitti. :smile: eşimin bana tablet almasına gelince şu sıralar herhangi birşey almak gerçekten çok zor. özellikle krizdeyken ve evli olunca ve de hala taksit ödüyorken. :worried:

aslında bu çalışmalar birkaç ay önce yaptığım çalışmalardı. bir süredir işlerim dolayısıyla illustrasyon konusunda fazla ilgilenemiyorum. ancak yine de yaptığım çalışmalarımı yayınlamak istedim.

yapma ve yayınlama sıraları farklı farklı olsa da, sizde oluşturduğu ilerleme algısı, sanırım çalışmalar üzerine harcadığım farklı süreler neticesinde oluştu.

yorumunuza ve ilginize teşekkür ediyorum.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Tebrik ederim çok hoş bir çalışma olmuş ama kayık konusunda aynı fikirdeyim bir tuhaflık var bize yakın kısmında özellikle onun dışın başarılı bir çalışma emeğine sağlık.

metrapolix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acil yardıma ihtiyacım var c3 te çalışma yaparken yazıları trasformasyonla büyüttükten sonra yazı kayboluyo nedenini yazarsanız çok sewinirim konu açamadım kusura bakmayın...!

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel bir iş çıkmış benim takıldığım nokta
kayıkcının ten rengi oldu belki özellikle yaptınız bilemiycem
ama bronz bir heykeli andırıyor kayıkcı, belki biraz daha uğraşıp
zenci bir insan görünümü verebilirsiniz ellerine sağlık

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bir iş çıkmış benim takıldığım nokta
kayıkcının ten rengi oldu belki özellikle yaptınız bilemiycem
ama bronz bir heykeli andırıyor kayıkcı, belki biraz daha uğraşıp
zenci bir insan görünümü verebilirsiniz ellerine sağlık
adam zenci. zenci dediğimiz "siyah" renkli de olabilir (kenya, uganda, rwanda, angola vs. gibi orta afrika ülkeleri), "kahverengi" de olabilir (afrikanın batı sahili ve "afroamerikan" tabir edilen amerika kıtası zencileri), hatta büyüklerimizin zenci gördüklerinde "arap" dedikleri, arap kökenli/müslüman zenciler (sudan ya da libya/cezayir vs. nin güney bölgeleri)... hatta hint/bengal kökenlilere ya da avusturalya yerlileri olan aborjinlere bile zenci denebiliyor bazen. benim düşündüğüm "kahverengi" zencilerdendi. o sıcak havada ve devamlı efor sarfederken terlemesi ve de terleyince teninde parlaklıklar olması normal.