Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayıp menü ve Hizalama ??

zero_three

🌱Yeni Üye🌱
Selam Arkadaşlar.. Freehand ile ilgili iki sorum olucakdı..
1. Programın altındaki menü sürekli kayboluyo her açtığımda menü yok.. bunu nasıl geri getirebilirim??

2. Hizalama yaparken kullanılan kısayol tuşları bende çalışmıyo neden olabilir??

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekür ederim..

Benzer konular

zero_three

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar kaç kişi görüntülemiş ama hala bi cwp yok :( sorduğum soru bu kadar zormu ya :(

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Sorunuzu daha açık sorarsanız daha net cevap alabilirsiniz..
Araç çubukları Window menüsü içeriğinde var

Cetveli soruyorsanız; CTRL (elma) + ALT + R kombinasyonu ile açıp kapatabilirsiniz.

Eğer alttaki hizalama olarak bahsettiğiniz sayfanın sağını solunu görmek için oynattığınız çubuğu soruyorsanı
1- Escape (uzun tuş)'a basılı tutup mause ile gezebilirsiniz.
2- Programı PC kullanıyorsanız sağ üstteki küçült, ekranı kapla, kapat seçeneklerinin ortasında ekrana sığdır derseniz bu çizgiyi görebilirsiniz. Ekranı kapla demediğiniz zaman uzatabilirsiniz sayfayı aşağıya o nedenle kaybolur.

zero_three

🌱Yeni Üye🌱
Yardımınız için teşekkürler ancak soruma tam anlamıyla bi cwp vermiş değilsiniz... mesajıma eklediğim resme dikkatli bakarsanız hangii menüden bahsettiğimi anlıcaksınız..

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Yardımınız için teşekkürler ancak soruma tam anlamıyla bi cwp vermiş değilsiniz... mesajıma eklediğim resme dikkatli bakarsanız hangii menüden bahsettiğimi anlıcaksınız..
Eklediğiniz resimden birşey anlayamadığım için daha net açıklamanızı istemiştim..

zero_three

🌱Yeni Üye🌱
programın alt bölümünde ölçü birimini [cantimetre, milimetre vs] gösteren menüden bahsediyorum. bende görünmüyoı onu nerden çıkarabilirim..

zero_three

🌱Yeni Üye🌱
Koskoca forumda şu sorunun cevabını bilen kimse yokmu ya :D

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
windows --> toolbars ---> status

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selam Arkadaşlar.. Freehand ile ilgili iki sorum olucakdı..
1. Programın altındaki menü sürekli kayboluyo her açtığımda menü yok.. bunu nasıl geri getirebilirim??

2. Hizalama yaparken kullanılan kısayol tuşları bende çalışmıyo neden olabilir??

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekür ederim..

Bende kısayol tuşları çalışmıyordu başka bir programda, şöyle yaptım giderildi.
Sağ altta dil çubuğundan dil seçimi yoktu. Yani herhangi bir dil seçilmemiş konumdaydı. Ben de denetim masasından Türkçe seçtim veya İngilizce seçtim bilmiyorum. Daha sonra kısayollar çalıştılar.

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım her açtığında kayboluyorsa eğer ozaman ayarları kaydetmiyorsun demektir.önce sayfa açılış ayarlarını yap ve daha sonrada

edit-----preferences'i

seç ve oradan defaults seçeneğini tıkla daha sonra çıkan iletiye OK de sonra freehandi kapat tekrar aç herşeyin senin ayarladığın şekilde açıldığını göreceksin...

o kayboluyo dediğin paletin adıda INFO paleti onu çıkarmak içinde

window----toolbars-----info seçeneğini seçemen gerekiyor...

Ayrıca kısa yol tuşlarının çalışmadığından bahsetmişsin ; eğer herhangibir kısa yol tuşun çalışmıyorsa

Edit------keyboard shortcuts seçeneğini seçersin orda sağdaki menüden hangi işemin kısa yolu çalışmıyorsa bakarsın ayrıca kendin kafana görede kısayol atayabilirsin;)

umarım yardımcı olabilmişimdir.