Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Underground piyasada rap müzik yapiorum ve home studiom için bir logo tasarladım,yorumlarınızı bekliorum.Değişmesi gereken bişiy varmı söylerseniz sevinirim )
resim biraz büyük olduğu için site küçülttü.tam hali için tıklayın
rap hiphop la ilgili bi kaç brush paketi indirdim ama logo için pekte uygun bulmadım.bu albüm kapağı gibi seylerdede kullanılacağı için biraz daha sade olsun istedim
q ve d yi notaya çevir bence. Ayrıca quatroyu taç ile bağdaştırmak niye? anlamını bilmiyorum ama king değil yani. Logo olarak güzel ama içeriği ile bağdaşırsa daha anlamlı olmaz mı?
q ve d yi notaya çevir bence. Ayrıca quatroyu taç ile bağdaştırmak niye? anlamını bilmiyorum ama king değil yani. Logo olarak güzel ama içeriği ile bağdaşırsa daha anlamlı olmaz mı?
nota fikri aklıma yatmadı ama taç konusunda haklısın,quatro italyancada 4 demek,nedense kelime kosuma gitti tacıda beğendiğim için koydum ama 4 yazmayıda düsünmedim deil ancak neresine koysam dedim,arka plana koysam çok karışır yanına felan yazsam isme dahil olduğunu düşünebilirler