Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kaynak arıyorum(internet)

Kral Kastamonu

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ben ıllustrator cs5 programını kullanıyorum . bu program ile logo , afiş , araç giydirme , banner gibi işlemler yapmak istiyorum .

programı çok az bir şey öğrendim . (ağaç yaprağı yapımını ve zürafa vesaire .. )

bana programdaki araçları , işlevleri gösteren , öğreten bir kaynak verebilir misiniz .

mesela ; gradient tools aracı ile çizdiğimiz bir nesneyi 2 renkli kullanabiliyoruz.

bunun gibi

birde çizdiğimiz bir nesnenin yükseklik - genişlik ayarını nereden ayarlıyacağım.

sağ yukarda bazı sayılar var ama onlar değil bana height - width değeri lazım

teşekkürler

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhabalar ben ıllustrator cs5 programını kullanıyorum . bu program ile logo , afiş , araç giydirme , banner gibi işlemler yapmak istiyorum .

programı çok az bir şey öğrendim . (ağaç yaprağı yapımını ve zürafa vesaire .. )

bana programdaki araçları , işlevleri gösteren , öğreten bir kaynak verebilir misiniz . Burada toolslar ve işlevleri konusunda bir hayli kaynak var. https://www.grafikerler.net/illustrator-f73.html

mesela ; gradient tools aracı ile çizdiğimiz bir nesneyi 2 renkli kullanabiliyoruz.

bunun gibi

birde çizdiğimiz bir nesnenin yükseklik - genişlik ayarını nereden ayarlıyacağım.

sağ yukarda bazı sayılar var ama onlar değil bana height - width değeri lazım. Orada gördüğün değerler bu sorduğun değerler, onları neden beğenmedin onu anlamadım onlar değil diyerek ne demek istedin?
X olan değer tuttuğun objenin merkezinin sayfa kenarına soldan uzaklığı,
Y olan değer üstten uzaklığı, W, objenin genişliği Y de yüksekliği...

teşekkürler

sorduğun sorulara bold yapıp üstte yanıt vermeye çalıştım.
Illustrator'un kullanımı ve diğer araçların özellikleri kullandıkça öğreneceğin şeyler.
Sorularına da konular açıp ya da https://www.grafikerler.net/illustrator-soru-ve-sorunlariniz-f254.html bu linkten sorup cevap alabilirsin...