Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayrak İnşaat Kurumsal Kimlik

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum ve eleştirileriniz doğrultusunda daha güzelinin ortaya çıkacağına eminim.
Sunum için fazla vakit ayıramadım.Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

kurumsal.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaya gelecek olursak bilindiği üzere kurumsal kimlik çalışmaları bir bütünlük içinde yapılır. Fakat yapmış olduğunuz tasarımda kartvizit diğer çalışmalardan ayrı kalmış. Bu sebeple bütünlük bozulmuş. Ayrıca kartvizitde kişi adı ve ünvanın yazıldığı bölümü sola bloklarsanız sanırım görünüm daha güzel olacak. İyi çalışmalar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaya gelecek olursak bilindiği üzere kurumsal kimlik çalışmaları bir bütünlük içinde yapılır. Fakat yapmış olduğunuz tasarımda kartvizit diğer çalışmalardan ayrı kalmış. Bu sebeple bütünlük bozulmuş. Ayrıca kartvizitde kişi adı ve ünvanın yazıldığı bölümü sola bloklarsanız sanırım görünüm daha güzel olacak. İyi çalışmalar...

Aslına bakarsanız haklısınız.İlk etapta mavi zemini eğimli değil de yatay olarak kartviziti ikiye bölecek şekilde düşündüm.Ama aynı tarz sürekli kullanıldığından bi farklılık olsun istedim.Yorumunuz için teşekkürler.

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kayrak inşaat yazısı üzerinde çalışırsan daha iyi olucak gibi. İki yazıyı aynı fontta yazarsan ve sade yazı seçersen süper olur bence.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm eleştiriler doğrultusunda değişik denemeler yapıyorum.Yorum ve eleştirileriniz için teşekkürler.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

Başlığınız çalışmanız ile alakalı olarak değiştirilmiştir.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
bence kesinlikle logo üstüne gitmelisin klasik emlak logoları gibi olmş bant kısmınıda okadar geniş tutmana gerek yok bence.

merşed muğlak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en arkadaki antetlimi ? :/
keşke hepsini üst üste koymak yerine alt alta koysaydın çok net görünmüyor çalışmaların...
başarılar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm yorum ve eleştiriler için teşekkürler.