Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Keçi peyniri etiket

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İş basıldı yorumlarınıza...

orhancopy.jpg

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Peynir görseli çok küçük kalmış, ya biraz daha ön planda kullansaymışsınız yada hiç koymasaymışsınız. Birde gözüme takılan GMT'e GMT'ne, TKB'nin de TKB'nın yazılmalıydı, yanılıyormuyum.
Elinize sağlık.

rozerrin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş, emeğinize sağlık.

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler yorumlarınız için...

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusra bakma olmamışş çalışmalara devam

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kusra bakma olmamışş çalışmalara devam

Yapma ya... üzüldüm şimdi... Üstadım bi daha kine olur mu diyim şimdi.

Boş yorum yapömayalım kendimizi tatmin amaçlı. Neresi olmamış aydınlat bizide düzeltelim bari...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bu işin sağlık bakanlığından onaylı olduğuna emin misiniz?

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bişey diycem şahsen ben etiketin üstünde keçi kafası olan bi peyniri almak istemem :D başka bi alternatif kullanabilirdin yada çizimsel sevimli bütün bi keçi olabilridi.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
net hatırlamasamda özellikle bu tip gıda ürünlerinde ürünün boyutları ile ilgili bir kural vardı... mesela bir meyve suyu etiketine gerçek meyve resmi yerleştiremezsiniz...

ayrıca hiç bir keçi peynirinin üzerinde bu kadar büyük keçi görmedim ben, acaba bu adamlar neden Kocaman peynir resimleri koyuyo, akıl edemiyolar mı keçi koymayı

herneyse...

onayı ben almadım bilemicem demek te başka bi acayiplikmiş...
yani alaylı olmak iyidir ama, alaylı olmak bi haber olmak demek değildir de... Bu yüzden bi işi yapmadan daha önce yapanlar nasıl yapmış diye araştırmak lazım.

ama dediğim gibi emin değilim hukuki zorunluluk ile ilgili...

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
net hatırlamasamda özellikle bu tip gıda ürünlerinde ürünün boyutları ile ilgili bir kural vardı... mesela bir meyve suyu etiketine gerçek meyve resmi yerleştiremezsiniz...

ayrıca hiç bir keçi peynirinin üzerinde bu kadar büyük keçi görmedim ben, acaba bu adamlar neden Kocaman peynir resimleri koyuyo, akıl edemiyolar mı keçi koymayı

herneyse...

onayı ben almadım bilemicem demek te başka bi acayiplikmiş...
yani alaylı olmak iyidir ama, alaylı olmak bi haber olmak demek değildir de... Bu yüzden bi işi yapmadan daha önce yapanlar nasıl yapmış diye araştırmak lazım.

ama dediğim gibi emin değilim hukuki zorunluluk ile ilgili...

Şeffaf peynir kutusunun üstündeki etikette ayrıca bir paynir resmi olması ne kadar akıllıca sizce...

Kaç yıllık peynir firmasına da kardeşim sağlık bakanlığından onayın varmı, yoksa işini yapmayacağım deme lüksüm yok...

Ayrıca kimin ne yaptığı da beni kimin ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor. Benim tasarımlarım bana özgüdür. Başkalarının yaptığı tasarımlara benzerse zaten benim olmaktan çıkar...

Ayrıca sizdeki bu sinir ne onuda anlayamadım doğrusu...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
ama anlamamak için tüm kapasitenizi zorluyorsunuz... Sinirli olan siz olmayın? Çünkü bilinir ki stress ve sinir algıya ket vurur...

ben üretilen peynirin uyumluluğunu değil, ürüne hazırlanan tasarımın uyumluluğunu merak ettim.

bakanlığın etiketler konusunda ciddi yasakları ve yaptırımları var.

mesela meyve suyu örneğini vermişim demi? bu daha önceden bildiğim bir konuydu...

ancak diğer firmaların keçi kullanmaması bu işi görünce aklıma geldi, ama bildiğim bir husus değil...

olaylara nasıl bakıyorsanız öyle bir insansınızdır...

öyle değil mi?

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ama anlamamak için tüm kapasitenizi zorluyorsunuz... Sinirli olan siz olmayın? Çünkü bilinir ki stress ve sinir algıya ket vurur...

ben üretilen peynirin uyumluluğunu değil, ürüne hazırlanan tasarımın uyumluluğunu merak ettim.

bakanlığın etiketler konusunda ciddi yasakları ve yaptırımları var.

mesela meyve suyu örneğini vermişim demi? bu daha önceden bildiğim bir konuydu...

ancak diğer firmaların keçi kullanmaması bu işi görünce aklıma geldi, ama bildiğim bir husus değil...

olaylara nasıl bakıyorsanız öyle bir insansınızdır...

öyle değil mi?

Bende diyorumki beni ilgilendirmez onayı falan. Patronum tarafından iş gelir ebatları ve bilgileri ile birlikte bende tasarımımı yapar müşteriye sunarım beğenirse ki beğenildi gerisi beni alakadar etmez ve sorumluda kılmaz bilmem anlatabildimmi...

Diğer firmalar keçi kullansın veya kullanmasın hiçte araştırmadım. Ben keçi koydum bana görede çok güzel oldu. Ayrıca illaki örnek istiyorsanız
la vache qui rit peynirlerini bilmeyende yoktur.

Tartışma iyice seviyesizleşmeye başladı, kapatalım bitsin bu anlamsız dalaş...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
ben size merak ettiğim bir soru soruyorum, siz yel değirmenleriyle dalaşıyorsunuz...
tebrik ediyorum sizi
la vache qui rit diğer tüm benzerleri gibi ilustrasyon kullanmıştır, fotoğraf değil.
(.)

shamarist

🌱Yeni Üye🌱
Keçinin altına keçi peyniri yerine wanted yazsaydın daha güzel olabilirdi:D

Orhan peynirleri yazısının üst kısmına yansıyan gölge biraz abartı gibi geldi.

Güzel çalışma, tebrikler.

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben size merak ettiğim bir soru soruyorum, siz yel değirmenleriyle dalaşıyorsunuz...
tebrik ediyorum sizi
la vache qui rit diğer tüm benzerleri gibi ilustrasyon kullanmıştır, fotoğraf değil.
(.)

Sorma o zaman kardeşim. Ben foto kullandım doğru yada yanlış beni ilgilendirir, seni enterese etmez.

dishe35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o keçiyi lafta görsem direk başımı çevirim . bide turuncu sarı geçişlerde siyah yazıyı hiç tercih etmiyorum.

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim keçim, güzel keçim, siz ne derseniz deyin ben çok sevdim o keçiyi...