kedi aşkı
sevgiden-iz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 26 Şub 2010 Mesajlar 335 Tepkime puanı 67 2 Eyl 2010 #5 Çok güzel pisiler bunlar. :smile:
graphblues ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Haz 2007 Mesajlar 1,084 Tepkime puanı 15 Yaş 38 2 Eyl 2010 #6 resimler çok güzeller keşke boyudu küçültseydin çok büyük eline sağlık
pisi_pisi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Ağu 2010 Mesajlar 75 Tepkime puanı 7 Yaş 38 2 Eyl 2010 #7 sevgiden-iz' Alıntı: Çok güzel pisiler bunlar. :smile: Genişletmek için tıkla ... beyaz olan benim pisimdi ama geçen ay balkondan düştü öldü :crying:
sevgiden-iz' Alıntı: Çok güzel pisiler bunlar. :smile: Genişletmek için tıkla ... beyaz olan benim pisimdi ama geçen ay balkondan düştü öldü :crying:
sevgiden-iz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 26 Şub 2010 Mesajlar 335 Tepkime puanı 67 2 Eyl 2010 #8 pisi_pisi' Alıntı: beyaz olan benim pisimdi ama geçen ay balkondan düştü öldü :crying: Genişletmek için tıkla ... Çok üzüldüm. :crying: (Bir de derler ki kediler dört ayak üstüne düşer onlara birşey olmaz diye. Olmuş işte yazık.)
pisi_pisi' Alıntı: beyaz olan benim pisimdi ama geçen ay balkondan düştü öldü :crying: Genişletmek için tıkla ... Çok üzüldüm. :crying: (Bir de derler ki kediler dört ayak üstüne düşer onlara birşey olmaz diye. Olmuş işte yazık.)
pisi_pisi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Ağu 2010 Mesajlar 75 Tepkime puanı 7 Yaş 38 2 Eyl 2010 #9 graphblues' Alıntı: resimler çok güzeller keşke boyudu küçültseydin çok büyük eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. güzellikleri büyük görmek gerek :tongueout:
graphblues' Alıntı: resimler çok güzeller keşke boyudu küçültseydin çok büyük eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. güzellikleri büyük görmek gerek :tongueout:
alisalur ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Ara 2007 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 3 28 Ara 2011 #10 çok tatlı ya