Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kedy Dergi Kapağı

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Dergi Kapak Denemesi Kullanıan Program İllustrator
dilaragenylmaz.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
renk tercihin iyi ama yazılarda sorun var okunmuyor yazılarınız zemine gömülmüş..
Biraz kontür atarak yazıları belirginleştirmeni öneririm alttaki mevsimine göre modada hiç olmamış..
Biraz daha oynaman gerekecek Tipografi hakkında biraz araştırma yap sitede faydalı bilgiler edinirsin..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
renk tercihin iyi ama yazılarda sorun var okunmuyor yazılarınız zemine gömülmüş..
Biraz kontür atarak yazıları belirginleştirmeni öneririm alttaki mevsimine göre modada hiç olmamış..
Biraz daha oynaman gerekecek Tipografi hakkında biraz araştırma yap sitede faydalı bilgiler edinirsin..

Geçen sene yapmıştım sanırım yazılarıdaki sorun ondan heralde.. :) Ama teşekkürler

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
evet benimde gözüme çarpan yazılar oldu fontlar uygun olmamış fazla ama renk seçimi güzel

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Yazılara bir şey demiyorum tekrara gerek yok; fon gerçekten çok hoş... Yine de güncel modadan bahseden bir dergi değil de, daha çok eski zamanlara yönelik araştırmalar, derlemeler yapan bir dergiye daha uygun olurdu :) "eski"nin kokusu var bu görselde.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
evet benimde gözüme çarpan yazılar oldu fontlar uygun olmamış fazla ama renk seçimi güzel

teşekkürlerr

Yazılara bir şey demiyorum tekrara gerek yok; fon gerçekten çok hoş... Yine de güncel modadan bahseden bir dergi değil de, daha çok eski zamanlara yönelik araştırmalar, derlemeler yapan bir dergiye daha uygun olurdu :) "eski"nin kokusu var bu görselde.

Hım.. hiç böyle düşünmemiştim.. Olabilirmiş.. :)

parantez_murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında güzel bir çalışma ama insana sanki p.point ile yapılmış gibi geliyor daha gelişmiş örneklerden ilham alarak daha iyi birşeyler çıkara bilirsin yardıma ihtiyacın olursa fikir ve örnek verebilirim. iyi çalışmalar.

PnrDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
angelovess.deviantart.com
Dergi kapağı bence daha renkli cıvıl cıvıl olmalı (:)
Bir renk tonları değil de renkleri zenginleştirsen, vektör spiraller, renkli yazılar daha göze hitap eder bence (:)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Dergi kapağı bence daha renkli cıvıl cıvıl olmalı (:)
Bir renk tonları değil de renkleri zenginleştirsen, vektör spiraller, renkli yazılar daha göze hitap eder bence (:)

Ya yanlış hatırlamıyosam bu geçen sen ilk illustratorü öğrenmeye başladığımz dersin vizesiydi.. bize uygulamamız gerekenler söylenmişti ve hepsini kullandıgınız bi çalışma yapın denmişti.. dikkat ederseniz tasarımdan çok farklı kullanımla ön planda brush yapıp kullanmışım o benekli sembolu kullanmışım 4 lü yancaya çevirmişim 2 taflı çizgiyi degradeyle birbirine baglamışım.. alttaki yazıyı bir yuvarlagın etrafına yazmışım falan :) .. vizede yapılan ilk programın ilk denemesi yani bu :) ..

PnrDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
angelovess.deviantart.com
Ya yanlış hatırlamıyosam bu geçen sen ilk illustratorü öğrenmeye başladığımz dersin vizesiydi.. bize uygulamamız gerekenler söylenmişti ve hepsini kullandıgınız bi çalışma yapın denmişti.. dikkat ederseniz tasarımdan çok farklı kullanımla ön planda bruch yapıp kullanmışım o benekli sembolu kullanmışım 4 lü yancaya çevirmişim 2 taflı çizgiyi degradeyle birbirine baglamışım.. alttaki yazıyı bir yuvarlagın etrafına yazmışım falan :) .. vizede yapılan ilk programın ilk denemesi yani bu :) ..

Anlıyorum (:) Daha iyilerini yapabilceğine eminim zaten :)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
kırmzı renk olmadan, bir bayana asla dergi satamazssınız:D
moda değilde kültür sanat dergisi gibi duruyor
buda ilk çalışmalardan herhalde

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazılar font puntoları olmamış sayın kedy dersi ismide cok yukarda olmuş üstteki boşluk oranı kötü duruyor.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
kedy yazısı biraz daha aşağıda olabilirdi birde aşağıdaki bayaz yazılar sönük kalmış başka renk kullanmalısın ..
ama genelde güzel görünüyor:smile:

Aşağıda olsaydı modelin suratına gelirdi diye düşünüyorum :)

kırmzı renk olmadan, bir bayana asla dergi satamazssınız:D
moda değilde kültür sanat dergisi gibi duruyor
buda ilk çalışmalardan herhalde

Ya yanlış hatırlamıyosam bu geçen sen ilk illustratorü öğrenmeye başladığımz dersin vizesiydi.. bize uygulamamız gerekenler söylenmişti ve hepsini kullandıgınız bi çalışma yapın denmişti.. dikkat ederseniz tasarımdan çok farklı kullanımla ön planda brush yapıp kullanmışım o benekli sembolu kullanmışım 4 lü yancaya çevirmişim 2 taflı çizgiyi degradeyle birbirine baglamışım.. alttaki yazıyı bir yuvarlagın etrafına yazmışım falan :) .. vizede yapılan ilk programın ilk denemesi yani bu :) ..

Bu mesajı aynen size iletmek istedim :)

yazılar font puntoları olmamış sayın kedy dersi ismide cok yukarda olmuş üstteki boşluk oranı kötü duruyor.

Kedi aşa indirseydm suratı kapanırdı diye düşündüm..

Helvetica zorunlu olabilir de yaza zayif girin niye italic?

Hiç bir fikrim yok :D