Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler yorumlar için. De sonuçta çalışmada bir msj vermye çalışmadım.Yani ilkbahara hitaben yapılan bi iş değil.Eğer çalışmada kendi içinde hoş olmayan bi durum varsa bunu dezeltmek gerekir. Ki yeşil kelebek sırıtıyordu, daha uygun bir renkle değiştik.
nedemek bu şimdi.. yorumsuz demek için yorum yapmaya gerek yok...
Hoş düşünülmüş bir çalışma elbette seçenek çok illaki kelebek dersen vardır bildiğin.. gayet güzel.. ellerine sağlık yeşil kelebekler için ilk mesajdaki arkadaşların yorumuna katılıyorum..
vay, aylar sonra hala yorum alıyorum. halbuki böyle bir çaışmayı tekrar yapmaya kalksam becerebilirmiyim bilmiyorum nerdeyse 5 aydır ne bu işle uğraşıyorum nede grafik programları alıyorum buarada creedwar cım özel üye olmuşsun hayırlı olsun. (nie hala aramıyon lem beni, artık aramıycam seni sen beni ara!!!)
son halini göstermem bu yıl itibariyle mümkün değil. evimden uzakta gurbet ellerindeyim. işallah 2010 mayıs sonu haziran başı gibi bitmiş halini fotolayıp siteye ekliycem. hatta şuanda hangi renkte kelebekler kullandığımı bile unuttum, hatırlamıyorum (