Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kelebek

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hos olmusss tebrikler ama kelebeği değiştirme bencee kelebekler ilk baharda çıkar ilk baharada yeşil demektir.. benceeee

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok hos olmusss tebrikler ama kelebeği değiştirme bencee kelebekler ilk baharda çıkar ilk baharada yeşil demektir.. benceeee

teşekkürler yorumlar için. De sonuçta çalışmada bir msj vermye çalışmadım.Yani ilkbahara hitaben yapılan bi iş değil.Eğer çalışmada kendi içinde hoş olmayan bi durum varsa bunu dezeltmek gerekir. Ki yeşil kelebek sırıtıyordu, daha uygun bir renkle değiştik.

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha güzel olduğuna eminim. bunu bi eleştiriolarak algılama o an aklımdan geçenn şeyleri belirttim benn sonuçta güzel bişey yapmıssın

yorumsuz..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
daha güzel olduğuna eminim. bunu bi eleştiriolarak algılama o an aklımdan geçenn şeyleri belirttim benn sonuçta güzel bişey yapmıssın

nedemek bu şimdi.. yorumsuz demek için yorum yapmaya gerek yok...

Hoş düşünülmüş bir çalışma elbette seçenek çok illaki kelebek dersen vardır bildiğin.. gayet güzel.. ellerine sağlık yeşil kelebekler için ilk mesajdaki arkadaşların yorumuna katılıyorum..

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
valideden onay aldınızmı bılmıyorum ama guzel olmus ama keske daha genıs alanı kaplasaydı dıye dusundum bıran basarılar:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
valideden onay aldınızmı bılmıyorum ama guzel olmus ama keske daha genıs alanı kaplasaydı dıye dusundum bıran basarılar:)

Valideden farklı bir onay aldı ve aldıktan yakın bir zaman sonra askere gitti:) Hafta sonu belki cevaplar:)

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence yeşil olan yerinde başka renk kullansan daha bi fevkaladenin fevkinde olur :DD tebrikler güzel olmuş

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeşilde çok güzel ama illede mavili :))
güzel bir çalışma yeşili kaldırma fikrinde yerinde eline sağlık

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
vay, aylar sonra hala yorum alıyorum. halbuki böyle bir çaışmayı tekrar yapmaya kalksam becerebilirmiyim bilmiyorum nerdeyse 5 aydır ne bu işle uğraşıyorum nede grafik programları alıyorum buarada creedwar cım özel üye olmuşsun hayırlı olsun. (nie hala aramıyon lem beni, artık aramıycam seni sen beni ara!!!)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Erdem bence herşey kalsın yerinde ama Tv sehpasını az daha sağa doğru çekip hizala :p..

Hay allah'ım ulaş ya:rofl:

Son halinide görmek isteriz mümkün mü acaba? :)
Yeşil yerine krem yada turuncu tonlarında bir kelebek kullandığınızı ümit ediyorum :)

İyi çalışmalar...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten uyumlu olmuş güzel dekore etmişsiniz. Tebrikler

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hay allah'ım ulaş ya:rofl:

Son halinide görmek isteriz mümkün mü acaba? :)
Yeşil yerine krem yada turuncu tonlarında bir kelebek kullandığınızı ümit ediyorum :)

İyi çalışmalar...

son halini göstermem bu yıl itibariyle mümkün değil. evimden uzakta gurbet ellerindeyim. işallah 2010 mayıs sonu haziran başı gibi bitmiş halini fotolayıp siteye ekliycem. hatta şuanda hangi renkte kelebekler kullandığımı bile unuttum, hatırlamıyorum :((

gerçekten uyumlu olmuş güzel dekore etmişsiniz. Tebrikler

teşekkürler...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ozaman ben evden alıp geleyim çalışmayı:)