Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Afiş Çalışmalarımdan Bazıları

gamse

🌱Yeni Üye🌱
1. ve 3. tasarımlarını çok beğendim eline sağlık... birtek 1. tasarım için bi eleştirim var. bence fazla deformeye uğramış fontlar: ) zaten yeteri kadar hareketli bir afiş olduğundan, fontlardaki deformasyonu biraz azaltman daha iyi olacaktır ya da bazı kısımlarda düz karaterle destekle tipografiyi... kolay gelsin

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaa bu font sorunu neden herkezde var :D:D bu bu fontlerın turkçeyi destekleyenleri yokmu bende yaptıgım işlerde bunlardan cok sık sorun yasıyorum ama bi kere o fontu kulandıgımda işte bu font artık deiştiremem onun için şekillerde ki gibi yapıyorum :D:D

arkadaşada basarılar dilerim gerçekten hoş olmuş

belmando

🌱Yeni Üye🌱
gercekten cok hoş basarılarının devamını dılerım

erman33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ermanbagci.com
arkadaşlar Çalışmalarım Hakkındaki yorumlarınız için çok teşekkürler birkaç gündür online olupta bakamıyordum yorumlara görünce gaza geldim :) içimde bir şevkle yeni tasarımlar yapmaya başladım yollicam yakında tekrar valla çok saolun

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
hepsi güzel hoş olmuş birincideki logo daha farklı olsa bıraz adha okunaklı olsa guzel olurdu zor okunuor 2. illa font TR değil die onu kullanamam dıe bişey yok al ordan bı tane yıldız çiz koy Ş İ nin noktalarına o sorun olmaz yanı ama olmus bile:) karmaşık değilde biraz daha sade biraz daha az brushla daha güzel çalışmalar elde edebilirdn...iyi çalışmalar...

erman33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ermanbagci.com
hepsi güzel hoş olmuş birincideki logo daha farklı olsa bıraz adha okunaklı olsa guzel olurdu zor okunuor 2. illa font TR değil die onu kullanamam dıe bişey yok al ordan bı tane yıldız çiz koy Ş İ nin noktalarına o sorun olmaz yanı ama olmus bile:) karmaşık değilde biraz daha sade biraz daha az brushla daha güzel çalışmalar elde edebilirdn...iyi çalışmalar...

eyw Hacım Adana'ya Selamlar bu arada :)

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlkini biraz daha sadeleştirirsen daha iyi olur gibi, ama yine de güzel.

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kayıp kent raparty afisindeki kayıp kent raparty yazısnı biraz daha öne çıkarmak biraz daha iyi olur bnce.afisin alt kısmı çok iyi olmus rap partylerde çok kullanılıo ama herzmn çok iyi seyler çıkıyor.33 rap rulezide çok begendim bana göre underground partyler için çok uyumlu olmus.eline saglık gansta ;)

EMEL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cook kalabalık ve göz yorucu olmuşşş...

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu kadar curcunayı bu kadar ii ifade edebilmek mesele bunlar olması gerekli seyler afişinde sende ii kullanmışsın eline sağlık her afiş sade olamıyo malum :)

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalarda döküman kalabalığı gözü yoruyor.

erman33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ermanbagci.com
Şöyle düşüne biliriz :)

bu afişler Rap party afişleri (1i dışında) ve kültüre uygun tasarımlar olması çok önemli benim için :) ve kültür zaten karmaşık arkadaşlar :D

neyse çok saolun yorumlar için :) 1konu daha açıyorum son dönemlerde yaptığım afiş çalışmalarım saygılar

younus

🌱Yeni Üye🌱
yazılar hep yanlıs hocam hani insan işi bitirince bi kontrol eder bılmıyorum calısıyormusunuz bi iş yerinde ama benım çalıştıgın yerde cok dıkkat edılır ve edılmesıde gerekıyor dıye dusunuyorum